Vásárlási folyamat

UTAZÁS KIVÁLASZTÁSA

A kiválasztáshoz nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkeznie. Ha azonban regisztrált, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtennie és azt követően a megadott felhasználónevével és jelszavával bármikor be tud lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhat. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A kívánt utazás kiválasztása az ajánlat adatlapján (ahol képek és információk találhatóak meg) elhelyezett "Megveszem" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott ajánlatból.

VÁSÁRLÓI ADATLAP KITÖLTÉSE

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, 3 lépésben kéri be Öntől a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.

Ezek a lépései:

  1. 1. Személyes adatok megadása: Itt történik meg a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatok megadása, ill. a megvásárolni kívánt mennyiség kiválasztása is. Bizonyos utalványok esetén ez a darabszám limitálva van.
  2. 2. Szállítási mód kiválasztása: Itt választhat házhoz szállítást, vagy e-Utalványt kérhet emailben.
  3. 3. Fizetési mód kiválasztása: Itt kiválaszthatja a fizetés kívánt módját. Ez lehet készpénzzel történő és bankkártyás vagy banki átutalással esetleg üdülési csekkel vagy Szép Kártyával történő fizetés. Fontos, hogy nem minden termék esetén választható ki az összes fizetési mód.

VÁSÁRLÁS

A "Fizetési mód kiválasztása" után következik a "Feltételek elfogadása", majd a vásárlás véglegesítése:

Amennyiben a "Megveszem" gombra kattint a vásárlás befejezettnek tekinthető, és erről e-mailben értesítjük Önt a megadott e-mail címen.

A jóváhagyást követően regisztrálhat, hírlevélre iratkozhat fel, és visszaléphet a főoldalra.