Tesco utazás Tesco utazás
Call center telefonszám: 06 1 67-77-256
Munkanapokon 9:00-16:00 óráig.
Kiválasztott ajánlat
 • 3 napos kikapcsolódás Sárváron a legendás Korona Szállóban
   

  Korona Szálló
  *
  *
   

  3 nap/2 éj
  Félpanzió
  2 felnőtt
  Eredeti ár: 39.800 Ft
  Kedvezményes ár: 17.711 Ft
  Hátralévő idő:
  -56%
  3.6

Az ajánlat tartalma

 • Korona Szálló, Sárvár
 • 3 nap / 2 éjszaka 2 fő részére
 • Ellátás: Félpanzió
 • Elhelyezés: Kétágyas szoba. Szobák felszereltsége: tágas, pótágyazható szoba, saját fürdőszoba, fürdőlepedő. WiFi csatlakozási lehetőség.
 • PLUSZ+: 3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás
 • TIPP!: Látogass el a sárvári gyógyfürdőbe!
 • TIPP!: Helyi látványosságaink: a közelben lévő Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, Nádasdy Ferenc Múzeum, Sárvári Arborétum, Csónakázó tó. Ideális hely a tökéletes pihenéshez!

Bemutatkozás

Korona Szálló

A nagy történelmi múltú, hangulatos kisváros a Rába két partján, a Gyöngyös patak torkolatánál fekszik. A szépen kiépített belváros a Sárvár jelképévé vált Nádasdy-vár körül terül el, itt várja családias környezetben vendégeit a Korona Szálló.

Útvonal

Várkerület 29. Sárvár 9600

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Felhasználható: 2019. december 31.-ig a szabad helyek függvényében
 • A felár péntek, szombat, vasárnap, ünnepnapok, hosszú hétvégékre: 2.000 Ft/fő/éj és a nyári időszakban (június 15-szeptember 15 között) hétköznapokra és hétvégére is felszámításra kerül
 • Telefonszám: (+36) 30 / 735 - 4225 . E-mail cím: info.koronaszallo@gmail.com (A foglalás a megadott e-mail címre történő visszaigazolásunkat követően válik érvényessé, telefonon előzetes foglalást tudunk csak felvenni, amennyiben az írásos foglalás 3 napon belül nem kerül elküldésre a foglalást automatikusan töröljük rendszerünkből).
 • Gyermekkedvezmény: 3 éves korig ingyenes a szállás és az ellátás. Pótágy díja: 7.000 Ft/fő/éj, az ár tartalmazza a reggeli ellátást
 • Babaágy bekészítés: 1.500 Ft/alkalom
 • Parkolás: 1.000 Ft/éj/jármű
 • Kisállat felár: 3.000 Ft/éj
 • Lemondás: a foglalás nem lemondható
 • A kupon készpénzre nem váltható! Módosítás: a lefoglalt időpont előtt 2 héttel, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül
 • IFA külön fizetendő: 500 Ft/fő/éj (18 év felettieknek)
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • A főkép forrása: http://kirandulastippek.hu/koszeg-es-szombathely-kornyeke/sarvar-nadasdy-var

Programok

Sárvári kikapcsolódás

Gyógyfürdő

Sárvárról a legtöbbeknek a gyógyvíz jut eszükbe - a Nádasdy-vár mellett. Nem véletlenül, hiszen a fürdő 2002-es megnyitása óta számtalan gyógyulás köszönhető az itteni gyógyvíznek. Ennek a híre pedig hamar elterjedt az országban. Sőt, az országhatárokon túl is. Ez pedig azt eredményezte, hogy akinek mozgásszervi panasza vagy nőgyógyászati problémája van - és a természetes gyógyulás híve -, szívesen választja Sárvárt.
A társadalombiztosító által támogatott évi 15 kezelést itt veszi igénybe. De nem csak azok jönnek gyógyító wellnessre, akiknél jelentkezett már valamilyen, gyógyfürdőben kezelhető egészségügyi panasz, hanem olyanok is, akinek fontos a megelőzés.

A gyógyvizes medencék között kinti medencét is találsz, amik télen is üzemelnek. Nagy élmény ezekben úgy fürdőzni, hogy közben körülvesz a termálvíz gőze.

A fürdőbe számos nyugdíjas vendég érkezik, nekik természetesen kedvezményes a fürdőzés. Erről részletek itt. De nem ritka, hogy egyes családok három generációja is eljön Sárvárra. Ilyenkor a nagyszülők a négy gyógyvizes medence valamelyikében lazítanak, a gyerekek a családi részlegben gyűjtenek élményeket, míg a szülők előszeretettel próbálják ki a lazító szauna szeánszokat, a pezsgőfürdőt vagy a különlegesebb masszázsokat.

De visszatérve a sárvári gyógyvízre: ha nálunk gyógyulnál, természetesen kérheted reumatológus orvosok és terapeuták segítségét. A hagyományos kezelések mellett pedig kipróbálhatod a modern gyógyászati eljárásokat is. Tedd meg ezt Te is!

 

Clubcard kedvezmények

 1. A VIP tagoknak minden utalvány után 5 000 Ft-ot Clubcard pont formájában jóváírunk!
 2. Az ajánlat 2018.08.01-től visszavonásig érvényes. Az 5000 Clubcard pontos visszatérítés minden, az akciós időszak­ban a www.tescoutazas.hu oldalon lefoglalt és kifizetett út után jár Clubcard pontok formájában. Kivéve kiemelt promóciók (Black Friday, Arany Vasárnap, Stb.)
 3. Egy Vásárló egy hónapban maximum 30 000 Clubcard pont jóváírást kaphat az utazások után. Az ajánlat tranzakciónként (vásárlásonként), nem pedig csomagonként érvényes.
 4. Amennyiben Ön még nem VIP klub tag, regisztrációhoz kérjük kattintson ide.
 5. INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁS: A Tesco Utazás utasának AEGON balesetbiztosítás jár díjmentesen! A biztosító kockázatviselése a tescoutazas.hu oldalán igényelt utalványhoz kapcsolódó utazás első napjának 0:00 órájától kezdődik és az utazás utolsó napjának 24:00 órájáig tart. A biztosítás a kuponon alapszolgáltatásként feltüntetett, maximális utaslétszámra vonatkozik, a biztosítási fedezetbe további természetes személy nem vonható be. A balesetbiztosítás további részleteit a csatolt „Balesetbiztosítási tájékoztató és Balesetbiztosítási feltételek” tartalmazzák.