Tesco utazás Tesco utazás
Call center telefonszám: 06 1 67-77-256
Kiválasztott ajánlat
 • 3 nap wellness Sárváron
   

  Hotel Aqua Sárvár
  *
  *
  *
   

  3 nap/2 éj
  Reggeli
  2 felnőtt
  Eredeti ár: 43.200 Ft
  Kedvezményes ár: 31.401 Ft
  Hátralévő idő:
  -27%
  5.0

Az ajánlat tartalma

 • Sárvár, Hotel Aqua***
 • 3 nap / 2 éjszakás pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Bőséges svédasztalos reggeli
 • Elhelyezés: kétágyas szoba
 • PLUSZ+: Felnőttek részére személyenként egy b16:00 óra utáni fürdőbelépő a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe.
 • PLUSZ+: Felnőttek részére személyenként egy belépő a Sárvári Arborétumba.
 • PLUSZ+: Egész napos kerékpárbérlés egyszeri alkalommal.
 • PLUSZ+: Fitness terem és játékszoba használat.
 • PLUSZ+: Fitness terem és játékszoba használat. 1 óra biliárd használat.
 • PLUSZ+:  Ingyenes WiFi internet a szálloda egész területén
 • PLUSZ+: Zárt parkoló használat.
 • TIPP!: Pihenjen Sárváron

 

Bemutatkozás

Hotel Aqua Sárvár

A Hotel Aqua Sárvár a város központjában, de mégis nyugodt környezetben, a Strandfürdőtől 5, a belvárostól 10 percre található gyalogosan. 21db nagyrészt erkélyes klimatizált szobával, finom házias ízeket is felmutató, a vendégek által nagyon kedvelt svédasztalos reggelivel és ingyenes wifivel várjuk kedves vendégeinket. A hotelban 2, 3, 4 ágyas szobák és egy családi apartman áll a vendégek rendelkezésére, valamennyi szoba igény esetén pótágyazható is. A hotel udvarán kamerával megfigyelt parkoló található, ami a hotel vendégeinek ingyen áll a rendelkezésére. Minden szoba egyedileg szabályozható légkondicionálóval, szélessávú internet-hozzáféréssel, LCD TV-vel, hűtővel és telefonnal rendelkezik. Gondolva a fürdőzőkre minden szoba ruhaszárító állvánnyal, hajszárítóval felszerelt. Igény esetén széf, fürdőköntös és kerékpár kölcsönözhető a recepción. A recepció 24 órában áll a vendégek rendelkezésére, ahol snack, üdítő, és jégkrém is vásárolható. Hotelünk egy darab 15-25 fős konferenciateremmel rendelkezik, amely igény szerint technikával együtt bérelhető. Fitnesz terem és játszószoba teszi kellemessé a pihenést.

A Hotel Aqua Sárvár a város központjában, de mégis nyugodt környezetben, a Strandfürdőtől 5, a belvárostól 10 percre található gyalogosan. 21db nagyrészt erkélyes klimatizált szobával, finom házias ízeket is felmutató, a vendégek által nagyon kedvelt svédasztalos reggelivel és ingyenes wifivel várjuk kedves vendégeinket. A hotelban 2, 3, 4 ágyas szobák és egy családi apartman áll a vendégek rendelkezésére, valamennyi szoba igény esetén pótágyazható is. A hotel udvarán kamerával megfigyelt parkoló található, ami a hotel vendégeinek ingyen áll a rendelkezésére. Minden szoba egyedileg szabályozható légkondicionálóval, szélessávú internet-hozzáféréssel, LCD TV-vel, hűtővel és telefonnal rendelkezik. Gondolva a fürdőzőkre minden szoba ruhaszárító állvánnyal, hajszárítóval felszerelt. Igény esetén széf, fürdőköntös és kerékpár kölcsönözhető a recepción. A recepció 24 órában áll a vendégek rendelkezésére, ahol snack, üdítő, és jégkrém is vásárolható. Hotelünk egy darab 15-25 fős konferenciateremmel rendelkezik, amely igény szerint technikával együtt bérelhető. Fitnesz terem és játszószoba teszi kellemessé a pihenést.

Útvonal

Sárvár, Fekete-híd út 126.

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Felhasználható: 2019. április 30-ig hétköznapokon és hétvégéken is, a szabad helyek függvényében, a szállodával előre egyeztetett időpontban, írásos visszaigazolás alapján.
 • Kivéve: 2018.12.20.-2019.01.01. között.
 • Kedvezményes hosszabbítás: 14.000 Ft/2 fő/éj
 • Gyermekkedvezmény: 0-2,99 év között: ingyenes. 3-13,99 év között: 5.900 Ft/fő/éj. 14-17,99 év között: 6.900 Ft/fő/éj. 18 éves kortól: 8.900 Ft/fő/éj
 • IFA: 500 Ft/fő/éj (18 éves kortól)

 


Programok

3 nap wellness

Sárvári Gyógyfürdő

Gyalog 5 perc sétára található a Sárvári Gygógyfürdő a hoteltől. Béreljen a recepción köntöst és gyalogoljon át a fürdőbe

 

Clubcard kedvezmények

 1. A VIP tagoknak minden út után 5 000 Ft-ot Clubcard pont formájában jóváírunk!
 2. Az ajánlat 2018.08.01-től visszavonásig érvényes. Az 5000 Clubcard pontos visszatérítés minden, az akciós időszak­ban a www.tescoutazas.hu oldalon lefoglalt és kifizetett út után jár Clubcard pontok formájában.
 3. Egy Vásárló egy hónapban maximum 30 000 Clubcard pont jóváírást kaphat az utazások után.
 4. Amennyiben Ön még nem VIP klub tag, regisztrációhoz kérjük kattintson ide.
 5. INGYENES BALESETBIZTOSÍTÁS: A Tesco Utazás utasának AEGON balesetbiztosítás jár díjmentesen! A biztosító kockázatviselése a tescoutazas.hu oldalán igényelt utalványhoz kapcsolódó utazás első napjának 0:00 órájától kezdődik és az utazás utolsó napjának 24:00 órájáig tart. A biztosítás a kuponon alapszolgáltatásként feltüntetett, maximális utaslétszámra vonatkozik, a biztosítási fedezetbe további természetes személy nem vonható be. A balesetbiztosítás további részleteit a csatolt „Balesetbiztosítási tájékoztató és Balesetbiztosítási feltételek” tartalmazzák.