Kiválasztott ajánlat
 • Húsvéti vásár a Schönbrunni kastély parkjában
   

  Buszos utazás
  *
  *
  *
   

  Önellátás
  1 felnőtt
  Eredeti ár: 10.990 Ft
  Kedvezményes ár: 7.191 Ft
  Hátralévő idő:
  -35%
  Jártál már a Hotelban?
  Értékeld te is!
  3.6

Az ajánlat tartalma

 • Ausztria - Húsvéti vásár a Schönbrunni kastély parkjában Állatkert-látogatással és látogatás a Tavasbarlangban
 • Buszos utazás 1 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • PLUSZ+: utazás autóbusszal
 • PLUSZ+: szervezés magyar nyelvű csoport kísérés

Bemutatkozás

Buszos utazás

Felszállási lehetőségek: Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben); Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc); M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő (+ 50 perc); M1-es autópálya,(Tata) Remeteségi Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő (+65 perc); M1-es autópálya, (Bábolna) Concó Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő (+80 perc); M1-es autópálya, (Győr) Arrabona Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő (+90 perc); M1-es autópálya, (Mosonmagyaróvár) Mosoni Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő (120 perc). Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Felszerelés: Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék. Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható. Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók! FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

Útvonal

Buszos utazás

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Felhasználható: 2020.04.04.
 • Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő. Pénzügy: Belépők: Tavasbarlang 11 Euro/fő, gyermek 14 éves korig 8 Euro/fő. Állatkert 20 Euro/fő, gyermek 10 Euro/fő, Schönbrunni kastély látogatás 20 Euro/fő, diák 18-25 évesig (igazolvánnyal) 18 Euro/fő, gyermek 6-18 évesig 13 Euro/fő ártól (foglalási díj 1 Euro/fő). A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk. Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető. Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Minimum létszám: 35 fő.
 • Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét

Programok

Húsvéti vásár

 

Húsvéti tojásfestés, nyuszi marcipán készítés, gasztro kalandok… Ezek csak apró ízelítők abból a számtalan
nagyszerű lehetőségből melyet a Schönbrunni kastély parkja kínál számunkra Húsvét idején…

Találkozó 06:15-kor Budapesten, a Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával
szemben). Korán reggel 06:30-kor indulunk Budapestről.
Pár órás buszozást követően érkezünk a Bécs mellett fekvő tavas barlanghoz. Misztikus földalatti világ
felfedezésére indulunk, ahol számtalan érdekességet láthatunk. A fő izgalmakat azonban a barlang
belsejében található tavacska adja. Itt kis motorcsónakra szállunk, majd egy egészen különleges misztikus
világot fedezünk fel.

A látogatás után utazás Bécsbe, a Schönbrunni kastélyhoz. Először ellátogatunk a Schönbrunni Állatkertbe,
mely a világ legrégebbi állatkertje. A kertben 550 állatfaj háromezer egyede fogadja a látogatókat. Az
állatkert fő attrakciója és egyben jelképe a két óriáspanda, a víz alatti életet akváriumházban mutatják be,
míg a délkelet-ázsiai dzsungel élővilágát esőerdő-házban tekinthetjük meg.

Az állatkert-látogatás után a kastély kertjében részt veszünk a húsvéti sürgő-forgó forgatagban, ahol gazdag
programokkal várják a kicsiket és nagyokat. Hagyományos húsvéti díszekkel, ételekkel és számtalan zenei
programmal kedveskednek a látogatóknak. Természetesen lesz lehetőségünk megnézni, illetve vásárolni a
művészi festésű húsvéti tojásokból is. Gyerekek tojásvadászaton, marcipángyúráson (nyuszi készítés) illetve
csokorkészítésen is részt vehetnek. Kedvünkre sétálhatunk a kastély kertjében.

A kastély termeinek a megtekintésére is lesz lehetőségünk szabad program keretében. A késő délutáni
órákban kezdjük meg utazásunkat Budapestre, ahova a késő esti órákban érkezünk.

 

Aktuális kedvezményeink

 1. 2019.11.04 - visszavonásig minden ajánlatunk további 10% kedvezménnyel vásárolható meg minden utasunk Számára! Az oldalon feltüntetett ár már a 10%-kal csökkentett ár, így azonnal élhet a kedvezménnyel. A kedvezményt tehát forintban nyújtjuk a vásárlás pillanatában, és nem Clubcard pontban.
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után* A VIP regisztráció az első hónapra most 1 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


*Az akció 2019.11.04-visszavonásig tart. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.