Kiválasztott ajánlat
 • Lengyelország – Krakkó – Wieliczka
   

  Buszos utazás
  *
  *
  *
   

  Önellátás
  1 felnőtt
  Eredeti ár: 17.990 Ft
  Kedvezményes ár: 12.591 Ft
  Hátralévő idő:
  -30%
  Jártál már a Hotelban?
  Értékeld te is!
  3.6

Az ajánlat tartalma

 • Lengyelország – Krakkó – Wieliczka
 • 1 napos Buszos utazás 1 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • PLUSZ+: Utazás busszal

Bemutatkozás

Buszos utazás

Találkozás szombaton 00:30-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben).
Indulás Budapestről 00:45-kor, majd utazás Wieliczka felé autóbusszal. Éjszaka az autóbuszon.
Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek
mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz.

Szombaton a reggeli órákban érkezés a Wieliczkába, ahol helyi vezetéssel meglátogatjuk az UNESCO
Világörökség listájára első között felkerült sóbányát, mely méltán híres tárnáiról és termeiről,
valamint az azokban található csodás só-szobrokról, és egyéb alkotásokról. A látogatás időtartama
kb. 2,5 óra.

A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót. Megtekintjük a
Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján,
majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) meglátogatása.
Lehetőség lesz kipróbálni a helyi gasztronómiát egy vacsora keretében egy hangulatos krakkói
étteremben. A menü ára 70 PLN/fő, mely a buszon az idegenvezetőnek fizetendő zlotyban.
A menü tartalmazza: levest, főételt körettel, desszertet, kávét vagy teát, ásványvizet.
A vacsorán való részvételi szándékot legyenek kedvesek jelezni foglaláskor.
Esti órákban visszaindulás Magyarországra, éjszaka a buszon. Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

Útvonal

Krakkó

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Indulási időpont: 2020.07.11.
 • Az alapár nem tartalmazza: 
 • a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint a regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő. Pénzügy: Látogatás a Wieliczka sóbányába: 100 PLN. Fakultatív Vacsora 70 PLN. A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Zlotyt hozni magunkkal. Útközben pénzváltási lehetőség nincs! A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk. Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető.
 • FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét.

Programok

Lengyelország - Krakkó

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg- befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is)! Minimum létszám: 35 fő. Felszerelés: Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék. Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható. Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Aktuális kedvezményeink

 1. 2019.11.04 - visszavonásig minden ajánlatunk további 10% kedvezménnyel vásárolható meg minden utasunk Számára! Az oldalon feltüntetett ár már a 10%-kal csökkentett ár, így azonnal élhet a kedvezménnyel. A kedvezményt tehát forintban nyújtjuk a vásárlás pillanatában, és nem Clubcard pontban.
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után* A VIP regisztráció az első hónapra most 1 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


*Az akció 2019.11.04-visszavonásig tart. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.