Kiválasztott ajánlat
 • Csobbanás Opatijában - 1 napos buszos utazás
   

  Buszos utazás
  *
  *
  *
   

  Önellátás
  1 felnőtt
  Eredeti ár: 18.990 Ft
  Kedvezményes ár: 12.591 Ft
  Hátralévő idő:
  -34%
  Jártál már a Hotelban?
  Értékeld te is!
  3.6

Az ajánlat tartalma

 • Horvátország - Csobbanás Opatijában
 • 1 napos Buszos utazás 1 fő részére
 • Ellátás: Önellátás
 • PLUSZ+: Utazás busszal
 • PLUSZ+: Szervezés és az idegenvezetés
 • PLUSZ+: Magyar nyelvű csoportkísérés

Bemutatkozás

Buszos utazás

Utazás: autóbusszal. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja 1 000 - 2 000 - 3 000 Ft/fő a választott ülőhelytől függően. Minimum létszám: 35 fő. Felszállási lehetőségek: Budapest, Népliget – Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben); M7/M1-es autópálya, Budaörsi Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő (+ 20 perc); M7-es autópálya, Velencei Pihenőhely, MOL benzinkút, 45-ös km kő (+40 perc); M7-es autópálya, Fehérvári Pihenőhely, Shell benzinkút, 60-as km kő (55 perc); M7-es autópálya, Lepsényi Pihenőhely, Agip Benzinkút, 83-as km kő (+70 perc); M7-es autópálya, Sóstói Pihenőhely, Agip benzinkút, 95-ös km kő (80 perc); M7-es autópálya, Balatonlellei Pihenőhely, MOL benzinkút, 138-as km kő (100 perc); M7-es autópálya, Balatonkeresztúri Pihenőhely, Shell benzinkút, 167-es km kő (120 perc); M7-es autópálya, Zalakomári Pihenőhely, INA benzinkút, 194-es km kő (140 perc). Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját fent olvashatják. Az időpontok a budapesti induláshoz képest értendők.). A busz csak igény esetén áll meg a felszállási helyeken és csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra! Felhívjuk figyelmét, hogy a busz a menetiránnyal megegyező oldalon tud csak megállni az autópályák pihenőhelyein, azaz oda- és visszaúton nem ugyanazon oldalon! Felszerelés: Túraprogramjainknál fontos a megfelelő felszerelés és öltözet: évszaknak megfelelően öltözzünk, a hegyek között lehet picit hűvösebb, vízhatlan túracipő/túrabakancs, kényelmes ruházat, esőköpeny (természetesen, ha nincs rájuk szükség, ezek a buszban hagyhatók), egy napra elegendő étel (szendvics), csokoládé, müzli szelet, személyenként min. 1,5-2 liter folyadék. Egyéb utazások alkalmával is ajánlott az útra hátizsákot hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható. Az autóbuszos utazások módosíthatók, de nem lemondhatók!

Útvonal

Opatija

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Indulási időpont: 2020.07.11, 08.08
 • Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést és a biztosítást, valamint az 1 500 Ft/fő regisztrációs díjat, mely az irodában fizetendő. Pénzügy: A belépők árát az utaskísérő szedi össze a buszon. Az egyes programokra vonatkozó belépők árai szerepelnek honlapunkon a megfelelő utazás oldalán. A feltüntetett árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, parkolás, foglalási/szervezési költség, stb). A belépőjegyek és a fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk. Az utazási szerződés aláírásával a feltüntetett belépő árakat is elfogadásra kerül. A programváltozás jogát fenntartjuk. Biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban könnyűszerrel megköthető
 • FONTOS INFORMÁCIÓK: A kupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit. Más kedvezménnyel nem összevonható. A részvételi díj nem visszatéríthető! Dátummódosítás díja a foglalást követően: 2.500 Ft/fő (+ a különbözet, ha van a két utazás között), maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás díja, illetve felszállás helyének módosítása a foglalást követően: 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges. Foglalni a kupon megvásárlását követően (amikor már a kuponkódot megkaptad) 3 napon belül tudsz úgy, hogy elküldöd az alábbi adatokat az utazási iroda e-mail címére: ertekesites@budavartours.hu kuponkód, program neve és dátuma, utazó/k neve, pontos születési dátum (év/hónap/nap), e-mail cím, telefonszám, lakcím, és a kívánt felszállási hely (utólagos módosításra nincs lehetőség), fix ülőhely igénye (igen/nem). Foglalásodat minél hamarabb véglegesítsd, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, és ha nem küldöd meg időben, esetleg lemaradhatsz a választott útról. Foglalásodról visszaigazolást kapsz. A foglalást addig nem tudjuk fixen visszaigazolva, ameddig nem küldöd el a fent jelzett adatok mindegyikét

Programok

Csobbanás Opatijában

Egykor a Monarchia gyöngyszeme volt, napjainkban pedig az Isztriai-félsziget egyik kedvelt
nyaralóhelyszíne. A városka nem csak a szemünket kápráztatja el, hanem kiváló lehetőséget nyújt egy
kis felfrissülésre is.
 
Találkozás 00:30-kor a Népligetben, a Hell Miksa sétánynál (Elnök utcával szemben). Indulás
Budapestről 00:45-kor. Folyamatos utazás Horvátországba, melyet 3-4 óránként megszakítunk
pihenőkkel.
A reggeli órákban érkezünk a Kvarner-öböl partján elterülő Opatija városkájába. Erkezés után a
hangulatos városában tehetünk egy kisebb sétát és elfogyaszthatjuk a reggeli kávénkat, majd egy
egész napos pancsolás következik az Adriai-tengerben. A parton ingyenes tusolók működnek, de
plédet, törölközőt érdemes magunkkal hozni. Az Osztrák-Magyar Monarchia kedvelt üdülőhelye, az
egykori Abbázia a mai napig elvarázsolja az ide érkező turistákat. A parti sétányon számtalan remek
étterem kínálja a friss halételeit, pizzáit és sült ételeit, így az ebére vagy a korai vacsorára nem lehet
gondunk. A késő esti órákban fájó szívvel veszünk búcsút Isztria egyik gyöngyszemétől, hogy
megkezdjük haza utazásunkat. Budapestre várhatóan a kora hajnali órákban érkezünk.
 
A kora hajnali/reggeli órákban érkezünk Budapestre.

Aktuális kedvezményeink

 1. 2019.11.04 - visszavonásig minden ajánlatunk további 10% kedvezménnyel vásárolható meg minden utasunk Számára! Az oldalon feltüntetett ár már a 10%-kal csökkentett ár, így azonnal élhet a kedvezménnyel. A kedvezményt tehát forintban nyújtjuk a vásárlás pillanatában, és nem Clubcard pontban.
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után* A VIP regisztráció az első hónapra most 1 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


*Az akció 2019.11.04-visszavonásig tart. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.