Kiválasztott ajánlat
 • Borozás és pihenés a Balaton mellett
   

  Fáncsi Hegyi Pince
  *
  *
  *
   

  3 nap/2 éj
  Reggeli
  2 felnőtt
  Eredeti ár: 45.200 Ft
  Kedvezményes ár: 26.991 Ft
  Hátralévő idő:
  -40%
  5.0

Az ajánlat tartalma

 • Fáncsi Hegyi Pince, Kötcse
 • 3 nap / 2 éjszaka teljes kikapcsolódás 2 fő részére
 • Ellátás: bőséges reggeli
 • Elhelyezés: kényelmes kétszemélyes szobában
 • PLUSZ+: Ajándék 1-1 üveg bor
 • PLUSZ+: Korlátlan jacuzzi használat
 • PLUSZ+: 1 óra szauna
 • TIPP!: Borozz és pihenj a Balaton mellett!

Bemutatkozás

Fáncsi Hegyi Pince

 

Bogáromi János és Felesége 2010 tavaszán vásárolta meg a Kötcse határán fekvő üzemhasználaton kívüli szőlőfeldolgozó üzemet.

Az akasztói származású tulajdonos borvidékhez fűződő kötődése a régmúltba tekint vissza, ugyanis 1997 óta erről a területről vásárolja fel a szőlőt másik vállalkozása részére, valamint vadászélményeinek jelentős része is a környék erdeiből származik. 2010 nyarán, régi kapcsolatai révén tudomására jutott, hogy a kötcsei szőlőfeldolgozó és pince eladóvá vált, így felesége és gyerekei támogatásával azonnal megvásárolta az építményt. Nagymértékű anyagi ráfordítást, korszerű gépesítést követően 2011.év végétől a pincészet palackozott borokkal jelent meg a belföldi piacon, melyek palackozása helyben történik, korszerű triblock palackozó géppel.

A folyamatosan szépülő pincében megtalálható egy palackozó helyiség, látványos borkóstoló terem, valamint a pince, ahol saválló acéltartályban érlelik a palackozásra szánt borokat.

A pincészet felett, a fenyőfák hűsében található a 200 fő kiszolgálására alkalmas borterasz, mely minőségi borokkal és különféle programokkal várja szórakozni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket. A pihenni vágyók részére egy teljes testet-lelket felfrissítő élményt nyújt újonnan épült faházunk, melyben finn szauna található.

A pincészet célja egy olyan turisztikai központ létrehozása Kötcsén, ahol minden korosztály számára teljes értékű kikapcsolódást nyújt az itt töltött idő. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend borkóstoló programunk, melyet 50 főig vállalunk a pincészet bemutatótermében. Borkóstolóink mellett baráti/családi rendezvények, kisebb létszámú esküvők, legénybúcsúk, lánybúcsúk szervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

 

Útvonal

8627 Kötcse, 033/15 hrsz.

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Felhasználható: 2020.03.31-ig érvényes, az ünnepek és kiemelt időszakok kivételével, előre egyeztetést követően, írásos visszaigazolás alapján használható fel
 • Szobafoglalást kizárólag írásban az fhpkotcse@gmail.com email címen tehetnek
 • IFA külön fizetendő: 300Ft/fő/éj (18 év felett)
 • Több utalványt is vásárolhatsz!
 • SZÉP Kártyát is elfogadunk!

Programok

Borozz a Balatonnál!

 

BORKÓSTOLÓ
Borkóstolóinkat mindig a pincészet egyik borszakértője tartja. A programra érkező vendégeinket kemencés kenyérlángossal, pálinkával fogadjuk. Ezt követően borászunk körbevezetésével megismerkedhetnek vendégeink a Fáncsi Hegyi Pince történetével, a borkészítés, palackozás folyamatival. Ezután a Pincészet bemutatótermében megpihenő Vendégeink egy igazán színvonalas borkóstolón vehetnek részt, melyre négy féle csomagot állítottunk össze, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. A borkóstoló után lehetőség nyílik boraink kedvezményes áron történő megvásárlására.

Áraink:

6 tételes borkóstoló 3.000 Ft/Fő
8 tételes borkóstoló 3.500 Ft/Fő
10 tételes borkóstoló 4.000 Ft/Fő
Vendégeink igényeihez igazodva lehetőséget biztosítunk szabadon választott fajták kóstolására is. Ez esetben kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre a megfelelő csomag összeállításához.

 

Aktuális kedvezményeink

 1. 2019.11.04 - visszavonásig minden ajánlatunk további 10% kedvezménnyel vásárolható meg minden utasunk Számára! Az oldalon feltüntetett ár már a 10%-kal csökkentett ár, így azonnal élhet a kedvezménnyel. A kedvezményt tehát forintban nyújtjuk a vásárlás pillanatában, és nem Clubcard pontban.
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után* A VIP regisztráció az első hónapra most 1 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


*Az akció 2019.11.04-visszavonásig tart. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.