Kiválasztott ajánlat
 • 3 nap a Balatonnál a Hotel Neptun Badacsonyban
   

  Hotel Neptun Badacsony
  *
  *
  *
   

  3 nap/2 éj
  Reggeli
  2 felnőtt
  Eredeti ár: 45.800 Ft
  Kedvezményes ár: 29.610 Ft
  Hátralévő idő:
  -35%
  5.0

Az ajánlat tartalma

 • Hotel Neptun, Badacsony
 • 3 nap / 2 éj tökéletes kikapcsolódás és aktív pihenés 2 fő részére
 • Ellátás: Bőséges reggeli, büfé vagy bővített kontinentális rendszerben felszolgálva
 • Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás elhelyezéssel a kiválasztott csomagajánlatnak megfelelően kisméretű vagy normál méretű prémium szobában
 • PLUSZ+: 3 tételes borkóstoló a Hotel Neptun éttermében (a recepcióval előre egyeztetett időpontban)
 • PLUSZ+: Ásványvíz bekészítés
 • PLUSZ+: Ingyenes Wi-Fi internet elérés
 • PLUSZ+: Wellness részleg használat nyitvatartási időn belül
 • PLUSZ+: Ingyenes parkolás
 • PLUSZ+: Ingyenes kerékpár tárolási lehetőség

Bemutatkozás

Hotel Neptun Badacsony

 

HITVALLÁSUNK: ÁPOLNI A HAGYOMÁNYT
A Hotel Neptun Badacsony az első badacsonyi szálláshelyek egyike volt, 115 évvel ezelőtt nyílt meg. A romantikus szobák vastag falai között örömmel pihentek a századelő vendégei. Az I. világháború idején a hotelben működött a Magyar Szent Korona Országos Vörös-Kereszt Egylet Badacsonyi Kisegítő Kórháza. Hosszú története során a ház vállalati, szakszervezeti üdülő is volt, és szállodalánc tulajdonába is került, így falai között nyaraltak nemesek, polgárok, munkások, hadirokkantak, táborozó ifjak és vakációzó családok.

1999-ben kapcsolódik be a történetbe családom, a Nagy család. Egy sikeres pályázat útján tulajdonrészt szerzünk az ingatlanból és nekiálltunk a nagy felújításnak.

Szerettük volna, hogy az épület minél jobban hasonlítson egykori önmagához. Úgy gondoljuk, sikerült ezt elérnünk. Most már télen, nyáron várjuk vendégeinket.

 

Útvonal

Badacsonytomaj, Római út 170, 8261

Útvonaltervezés

Feltételek

 • Felhasználható: 2020.04.30-ig, vasárnapi, hétfői, keddi érkezéssel
 • A kiemelt állami és ünnepek és hosszú hétvégék kivételével, a recepcióval előre egyeztetett időpontban
 • Hosszabbítás: Az árlista szerint lehetséges
 • Gyermekkedvezmény: Pótágy árak, gyermek árak az árlista szerint
 • Normál méretű prémium szoba foglalása esetén 5.000 Ft /csomag felár fizetendő
 • IFA külön fizetendő: 450 Ft / fő / éj (18 év felett)

Programok

Tél a Badacsonyban

 

Badacsony a település, és a mögötte magasodó hegy valamint a borrégió neve. Varázslatos, gyönyörű természeti kincsekkel megáldott táj a Dunántúlon. Számtalan programlehetőséget kínálunk télen-nyáron. A recepción is tudunk tippeket adni, mit érdemes megnézni a környéken!
Forró nyarakon a Balaton selymesen simogató vize vár. Strand, homok és lángos. Ha pedig a 438 méter magas hegy kilátójából körbenézünk tovább szárnyalhat képzeletünk. Húzzunk túracipőt vagy pattanjunk nyeregbe és barangoljuk be a tanúhegyek birodalmát! Emlékezzünk történelmünkre a várromok vén kövei között. A közelben (10 km) lehetőségünk nyílik megbarátkozni a golffal vagy a lovakkal, sőt barlangba is merészkedhetünk. Egyedülálló szolgáltatás a régiójáró busz.

Badacsony központjában, közel a Balaton parthoz, az Egry sétányon található Egry József festőnek és családjának egykor otthont adó villaépület, mely 1973 óta múzeumként fogadja a látogatókat.

Egry a Balaton megszállottja volt, a Balaton festőjének is nevezik. Szerelmével a Hotel Neptun Badacsony épületében ideiglenesen kialakított hadikórházban ismerkedett meg az 1. világháború idején.

Számtalan nézőpontból, szinte minden napszakban megfestette a tó végtelen víztükrét, a balatoni párás fényeket, a kilátást Fonyód felé. Művészete magányos jelenség, senkivel sem rokonítható. Badacsonyi átalakított és kibővített műtermes lakóházában gazdag válogatást láthatunk fő műveiből, de jelzésszerűen egész életútjával megismerkedhetünk.

Történelmi borvidék neves borászok és kevésbé ismert pincék remek boraival. A híres, tüzes fehérborok mellett a legtöbb pincében már akad helyi vörösbor is. A hotel étterme, a Tilia, a Badacsonyi Borvendéglő, mely a legkiválóbb badacsonyi borok szelekcióját kínálja.

Fedezzük fel együtt a helyi borokat. Ismerős és kevésbé ismert badacsonyi borászatok remek tételeit. Nagy figyelmet fordítunk a helyi termékek felfedezésére. Jó szívvel ajánljuk vendégeinknek, hol érdemes sajtot, olajakat, lekvárokat, aszalványokat és egyéb finomságokat beszerezni a környékről

 

Aktuális kedvezményeink

 1. 2019.11.04 - visszavonásig minden ajánlatunk további 10% kedvezménnyel vásárolható meg minden utasunk Számára! Az oldalon feltüntetett ár már a 10%-kal csökkentett ár, így azonnal élhet a kedvezménnyel. A kedvezményt tehát forintban nyújtjuk a vásárlás pillanatában, és nem Clubcard pontban.
 2. VIP tagjaink számára 5000 CC pontot írunk jóvá minden vásárlás után* A VIP regisztráció az első hónapra most 1 Ft, ezt követően negyedévente 990 Ft.
 3. VIP tagjaink részére minden megvásárolt utazás során, az utazás ideje alatt INGYENES AEGON UTAS/ BALESETBIZTOSÍTÁS-ban részesül.


*Az akció 2019.11.04-visszavonásig tart. A jóváírások a kifizetést követő második hónap 15-ig történnek meg, VIP tagjaink számára ennek feltétele az aktív tagság. Egy vásárlónak egy hónapban maximum 15000 CC pontot írunk jóvá.