icon_search

    Töltse fel az éléskamrát

    Tároljon okosan! A nagy kiszerelésű zöldségek nem csak jutányos áron érhetőek el, de hosszabb időre le tudják venni a vásárlás gondját a vállunkról.

    Érvényes: 21.10 - 21.9.2016

    A kérdés az, hogy hogyan tároljuk az így vásárolt alapanyagokat? Minden zöldség tárolására igaz, hogy jól szellőző, lehetőleg alacsonyabb páratartalmú, hűvös helyet kell biztosítani neki.
    A sárgarépa fényre érzékeny, ezért a hűtő kiváló hely lehet tárolására, a burgonyát viszont igyekezzünk kicsit melegebb, 10-15 °C-os helyen pihentetni felhasználásáig. A vöröshagyma is nagyon sokáig formában marad, ha megfelelő módon tesszük el, egy hűvös, száraz, jól szellőző helyen hónapokig megőrzi a frissességét.