icon_search

  Ellenállhatatlan finomságok

  Az ellenállhatatlan fánk nemcsak Amerikában, de Magyarországon is régi hagyományokkal rendelkezik.

  Érvényes: 22.6 - 15.6.2016

  Szerencsére ma már nem csak farsang környékén találkozhatunk vele, ráadásul a magyar fánkkal szemben az amerikai változatot előszeretettel díszítik cukor- vagy csokimázzal, különféle ételdekorációkkal. Gyerekek és felnőttek körében egyaránt népszerű, és van, aki a töltött verzióért rajong, de sokan szeretik töltelék nélkül is.
  Egy biztos, kiváló választás születésnapi zsúrra, kerti partira, de olykor azt is megengedhetjük magunknak, hogy csak úgy, minden különösebb ok nélkül elcsábuljunk ezekre az édes finomságokra!

   

  KALÁCS, A FENSÉGES PÉKÁRU

  Szeretjük édességéért, lágyságáért, és mert fi nom illatával meghitté varázsolja a családi reggeliket. A kalács hosszú ideje a magyar étkezési kultúra egyik ékköve. Édeskés íze miatt leginkább vajjal vagy lekvárral hódít, de érdemes kipróbálni mogyoróvajjal is, egy bögre kakaóval pedig gyermekkorunk ízeit idéző reggelit varázsolhatunk belőle. Áruházunkban többféle változatból is választhat: a kóstolja meg a különleges, három tésztaágból font prémium kategóriás selyemkalácsot, a vaníliás-citromos ízvilágú napkalácsot, de ne hagyja ki a kakaóporral bolondított lavinakalácsot sem!