Vissza a receptekhez

Csirke szendvics szőlővel, dióval és kevésbé szeletelve

Elkészítési idő

30 perc

Hozzávalók

  • 1 csirkemell
  • ¼ teáskanál piros paprika
  • 1 fej bordáskel
  • ½ csésze dió
  • 12 szem vörös szőlő, negyedére vágva
  • 1 szelet zeller
  • 1 pohár natúr joghurt
  • 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
Vásárolja meg a hozzávalókat online

Elkészítés

1. Pirítsuk meg egy kis serpenyőben a diót, majd hagyjuk kihűlni. 

2. Fűszerezzük pirospaprikával a csirkemellet, süssük meg és vágjuk csíkokra. 

3. Egy kis tálkában keverjük össze a bordáskelt, a zellert, a szőlőt, a diót és a sajtot, ezután adjuk hozzá a csirkecsíkokat és a joghurtot.

4. Pirítsuk ropogósra a kenyeret, végül kenjük meg a húsos-gyümölcsös krémmel.

Egyszerű receptek a sulikezdéshez

Különleges receptfüzet
tele nagyszerű ötletekkel.

Letöltés