Vissza a receptekhez

Gyökérzöldséges krém

Elkészítési idő

20 perc

Hozzávalók

  • 70g sárgarépa
  • 50g zeller
  • 50g petrezselyem
  • 70g hagyma
  • 1 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál mustár
  • 2-3 evőkanál joghurt
  • Friss mogyoróhagyma
Vásárolja meg a hozzávalókat online

Elkészítés

1.  Reszeljük apróra az összes zöldséget.

2. Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben és hagyjuk a zöldségeket megpuhulni.  

3. Hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a mustárt és a joghurtot.

4. Sózzuk ízlés szerint, adjuk hozzá annyi mogyoróhagymát, amennyit szeretnénk.

Egyszerű receptek a sulikezdéshez

Különleges receptfüzet
tele nagyszerű ötletekkel.

Letöltés