icon_search

  Házhoz jön a bevásárlás

  Telefon: 06 80 734 734

  E-mail:bevasarlas@tesco.hu

  Regisztráció és Felhasználói fiók

  Hogyan tudom ellenőrizni, hogy a Tesco Online Bevásárlási szolgáltatása elérhető-e a lakcímemen?

  Ezen az oldalon az irányítószámának megadásával ellenőrizheti, hogy a lakcímén elérhető-e a szolgáltatásunk.

  Milyen személyes adatokat kell megadnom, hogy regisztrálhassak a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatásra? Mennyire vannak az adataim biztonságosan kezelve?

  A regisztráció során meg kell adnia a következőket:

  • E-mail címét és egy jelszót.
  • Azt a címet, ahová a szállítást kéri.
  • A szállítási cím elnevezését (pl.: otthon).
  • Telefonszámát.
  • Az Ön teljes nevét.
  • A Clubcard kártyája számát (ez opcionális – abban az esetben adja meg a Clubcard kártyájának a számát, ha az online vásárlásaival is szeretné gyűjteni a pontokat).

   

  Minden személyes adatát bizalmasan, titkosítva és a maximális biztonságot szem előtt tartva, az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezeljük.

  Meg kell-e adnom a bankkártyám adatait a regisztráció során?

  Nem, a sikeres regisztrációhoz nem szükséges semmilyen, a bankkártyájára vonatkozó adatot megadnia. Viszont abban az esetben, amikor online szeretne fizetni, akkor a termékkiválasztás végén meg kell adnia a bankkártyájának az adatait. Ezeket az adatokat természetesen titkosítva és biztonságosan tároljuk. Abban az esetben, ha semmilyen, a bankkártyájára vonatkozó adatot nem szeretne megadni, akkor a kiválasztott termékek átvételekor, személyesen is fizethet a bankkártyájával.

  Mi az a Felhasználói fiók?

  A Felhasználói fiók az az oldal, amelyen ellenőrizheti az online vásárláshoz megadott adatait. Ezen az oldalon tudja módosítani a címét és telefonszámát. Bármilyen más adatának módosításához, kérjük, lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a lap tetején található elérhetőségek egyikén.

  Mit kell tennem, ha elfelejtettem a jelszavam?

  Abban az esetben, ha elfelejtené a jelszavát, újat igényelhet. Ehhez csak rá kell kattintania az „Elfelejtette a jelszavát?” linkre a bejelentkezési oldalon. Adja meg az e-mail címét és a válaszlevélben elküldjük az új jelszó igényléséhez szükséges linket. Kattintson erre a linkre, majd egyszerűen csak adjon meg egy új jelszót és erősítse azt meg.