icon_search

  Make your Christmas shopping faster than your gingerbreads get cold.

  Use Tesco Online shopping app and shop in a few clicks!
  Find out more about app icon_forward_link

  Tesco Online shopping app makes your Christmas shopping easier

   

  Before Christmas there are so many things you need to do, but you still have only two hands. So make it easier for you! You can order groceries faster than you will wrap your gifts. Shop with Tesco Online shopping app from the comfort of your home while you wait till your Christmas desserts are baked.

   

  Choose your favourite products with a single click! You can repeat your previous purchase or use the barcode reader to make the purchase even faster. And while you will be preparing for the Christmas, we will deliver the purchase up to your doorstep!

   

  Find more about online shopping.

  Discover all the benefits of the app. It’s simple, fast and secure.

  Barcode reader

  Buy previous order by one click

  Complete list of promotion offers

  New and modern design of app

  1 / 4

  What does our customers say?

  "Perfect app for comfortable shopping! I really appreciate that I can buy my previous order just by one click. It’s simple and fast. I save time and also money, because I see all promotion offers here."

  Sándor, Szeged

  "I didn’t believe that shopping with the app will be easier than through desktop. But it’s even more comfortable and I mainly use scanning of the groceries often. Now I can say it’s the most useful app in my mobile phone."

  Gabriella, Budapest

  "I like the new design of the app. It’s simple and well arranged. And the best for me is that I can shop in the train while traveling to work and I also get used to delivery to home. Thanks for that!"

  Bettina, Debrecen

  Download Tesco Online shopping app now

  The Windows app is no longer available.

  Download Tesco Online shopping app now

  The Windows app is no longer available.

  Let's check if we deliver to your address!

  Please fill in the Zip Code of the address you want to deliver your purchase to and check if we offer our service to your area.

  Or check delivery areas on map

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan vásárolhatok a Tesco Online Bevásárlás alkalmazással?

  Először is töltse le az alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból. Amennyiben rendelést szeretne leadni, regisztrálnia kell, ehhez az űrlapot a képernyő jobb felső sarkában találja, a beállítások között. Ezután nyomja meg az “Élelmiszerek” gombot a főképernyőn és máris böngészhet termékkategóriáink között. Rendszerünk hozzáadja azokat a termékeket a kosarához, amelyeket hosszan nyom meg. Kosarát a képernyő alján láthatja. Amennyiben szeretné megnézni kosara tartalmát, csak nyomja meg az ujjával az ikont. Ezután kiválaszthatja a szállítás módját és idejét. Válassza ki a fizetés módját, majd a fizetés jóváhagyása után elmentheti naptárába a kiszállítás idejét.

  Ugyanazokkal az adatokkal jelentkezhetek be, mint számítógépen keresztül?

  Igen. A bejelentkezéshez mindössze az e-mail címére és a jelszavára van szükség. De ha rendelni szeretne tőlünk, ehhez először regisztrálnia kell. Ezért szükséges megadnia a kiszállítási címét, az adott cím nevét (pl. otthoni, munkahelyi stb.), telefonszámát, teljes nevét és amennyiben szeretné, a Clubcard számát.

  Megtalálom itt is azokat a termékeket, mint a weboldalon?

  Igen, csak az Ön igényein múlik, hogy számítógépen vagy telefonon nézi meg ajánlatainkat. Nincs miért aggódnia, ugyanazokat a termékeket vásárolhatja meg az alkalmazásban, mindössze néhány kattintással. Válasszon több mint 20 000 termékünk közül és élvezze az online bevásárlást!

  Hogyan működik a vonalkód leolvasó?

  A képernyő bal felső sarkában találja a vonalkód leolvasót, amely az alkalmazás része, Önnek nem szükséges külön letöltenie. Kétféleképpen használhatja: beszkennelheti a termékek EAN kódját és a kosarához adhatja, vagy megnézheti a termékek leírását. Például, irányítsa a leolvasót a tej vonalkódjára a hűtőben és mi hamarosan házhoz visszük Önnek.

  Ugyanazok az árak érvényesek az alkalmazásban, mint az áruházakban?

  Igen, az alkalmazáson keresztül ugyanazokon az árakon vásárolhat, mint áruházainkban vagy weboldalunkon. Ön mindig a kiszállítás napján érvényes árat fizeti meg. Alkalmazásunkban megtalálja akciós ajánlataink listáját is, így egyetlen kedvezményről sem maradhat le.

  Any questions? We are here for you

  Call us for free on our Customer line 06 80 734 734, every day from 8AM to 11PM, or write us to bevasarlas@tesco.hu
  We will be happy to answer all your questions.