icon_search

  Vásároljon egyszerűen és kényelmesen a Tesco mobil applikációival

  Érjen el mindent egyszerűen, amire csak szüksége lehet mobil applikációinkkal, melyeket úgy fejlesztettünk, hogy az egész család számára praktikusak legyenek. Töltse le az összeset és használja ki az általuk nyújtott lehetőségeket.
  Tesco Online Bevásárlás

  Tesco Online Bevásárlás

  Clubcard

  Clubcard

  Én Kicsi Tescóm

  Én Kicsi Tescóm

  Scan&Shop

  Scan&Shop

  Tesco Online Bevásárlás

  Válasszon a több mint 20 000 online elérhető termékünk körül, értesüljön minél hamarabb akcióinkról, válassza ki pillanatok alatt az Ön által gyakran vásárolt termékeket hiszen a 'Kedvencek' fülnél rögtön megtalálja őket . Módosítsa a már meglévő rendelését vagy vásároljon akár a hűtője mellől az új vonalkód-olvasónk segítségével. Emellett megtalálhatja a legközelebbi Tesco áruházakat is, a nyitvatartási időponttal együtt. Ráadásul még pénzt is megtakaríthat a Clubcard e-kuponjaival.

  Clubcard

  Legyen Clubcard tulajdonos és kezdje azonnal a pontgyűjtést egy egyszerű scanneléssel! Az applikációval folyamatosan átláthatja Clubcard pontegyenlegét, hozzájuthat utalványokhoz és kuponokhoz is. Megtalálhatja a legközelebbi Tesco áruházakat is a nyitvatartási idővel együtt.

  Én kicsi Tescóm

  Próbálja ki magát az áruházvezető szerepében és építse meg a saját Tescóját. Helyezze a polcokat ahová csak akarja, dekorálja áruházát a saját ízlése szerint, rendelje újra az elfogyott termékeket vagy akár béreljen fel személyzetet, akik kiszolgálják a vásárlókat. Nézzen utána mik azok a termékek, amelyek népszerűek a vásárlók körében, illetve, hogy mennyire nyereséges üzlete. Ráadásul valódi Clubcard pontokat is gyűjthet! Hívja meg barátait is a játékra és játszanak együtt!

  Scan&Shop

  Számos Tesco áruházban elérhető Scan & Shop szolgáltatásunkkal élvezetesebb lesz a vásárlás, hiszen a telefonjával is leolvashatja a vonalkódokat! Tartsa ellenőrzése alatt a kiadásait vásárlás közben és így gyorsabban túl eshet a fizetésen is.