icon_search

  Vásároljon egyszerűen és kényelmesen a Tesco mobil applikációival

  Érjen el mindent egyszerűen, amire csak szüksége lehet mobil applikációinkkal, melyeket úgy fejlesztettünk, hogy az egész család számára praktikusak legyenek. Töltse le az összeset és használja ki az általuk nyújtott lehetőségeket.
  Tesco Online Bevásárlás

  Tesco Online Bevásárlás

  Clubcard

  Clubcard

  Én Kicsi Tescóm

  Én Kicsi Tescóm

  Scan&Shop

  Scan&Shop

  Tesco Online Bevásárlás

  Használja a Tesco Online Bevásárlás alkalmazást, hogy könnyen és gyorsan intézhesse a bevásárlást bárhol, bármikor! A „Kedvencek“ menüből egyetlen kattintással megrendelheti a kívánt termékeket. Alkalmazásunkkal felhasználhatja Clubcard utalványait, ráadásul a legközelebbi Tesco áruházat is megtalálhatja, valamint azok szolgáltatásait és nyitvatartási idejét.
   https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bitnet.tesco&hl=hu
  https://itunes.apple.com/hu/app/tesco-bev%C3%A1s%C3%A1rl%C3%A1s/id844568009?mt=8 My little Tesco

  Clubcard

  A Clubcard alkalmazással könnyedén gyűjthet pontokat, spórolhat a bevásárlással és jutalmakat is szerezhet. A Tesco Clubcard programmal jutalmazzuk hűségét és mondunk köszönetet azért, hogy nálunk vásárol. Használja a kedvezménykuponokat mobiltelefonján és kezelje Clubcard fiókját akár útközben is! Minél több pontot gyűjt, annál nagyobb jutalomban lehet része.
  https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.tesco.clubcard
  https://itunes.apple.com/hu/app/tesco-clubcard-magyarorsz%C3%A1g/id1033587426?mt=8

  Én kicsi Tescóm

  Ha olyan applikációt keresel, amely összeköti a kellemeset a hasznossal, akkor van egy tippünk a számodra! Légy a saját Tesco áruházad menedzsere! A barátaidat is bármikor meghívhatod egy közös játékra. Az Én kicsi Tescóm alkalmazással kiválóan szórakozhatsz és még több Clubcard pontot gyűjthetsz, egyszerre!
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.possiblegames.tesco&hl=en
  https://itunes.apple.com/hu/app/en-kicsi-tescom/id873167768?mt=8

  Scan&Shop

  Célunk, hogy segítsünk kézben tartani kiadásait és még könnyebbé tegyük a bevásárlást. Ezért alkottuk meg a rendkívül hasznos és könnyen kezelhető Scan & Shop alkalmazást, melyet ki is próbálhat a kiválasztott Tesco áruházakban. Alkalmazásunk gyorsabb és egyszerűbb bevásárlást kínál Önnek. Mindössze annyit kell tennie, hogy bekapcsolja kézi szkennerünket mobiltelefonján, leolvassa a termékek vonalkódját és távozás előtt kifizeti azokat áruházunkban. Töltse le a Scan Shop alkalmazást és legyen még kellemesebb a bevásárlás!
  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.a4_mobile.scanshop
  https://itunes.apple.com/pl/app/scan-shop-mobile-cz/id1134492991?mt=8