icon_search

  Készpénzhitel Pénzügyi szolgáltatások | TESCO

  Szolgáltatások › Hitelek
  Áruhitel Babaváró kölcsön Személyi kölcsön Készpénzhitel Jelzálog hitelek Vállalati hitelek

  Tesco Készpénzhitel akár 30 perc alatt! 

  Tesco Készpénzhitellel akár fél óra alatt készpénzhez juthat! Keresse a Tesco Pénzügyi Partner Pultokat a Tesco Hipermarketekben!

  Különleges feltételek:

  • A készpénzhitelt Instant Tesco Vásárlókártyán bocsátjuk rendelkezésre
  • A 100-300.000 Ft közötti készpénzhitel bármely ATM-ből készpénzben felvehető a hitelkártya aktiválás napján
  • A készpénzhitel visszafizetése havi egyenlő törlesztőrészletekben történik a „Részletformáló” szolgáltatással
  • A 100.000 Ft feletti készpénzhitel felvételének díja (első készpénzfelvételi díj) utólag visszatérítésre kerül

  Kérjük a Tesco Vásárlókártya további előnyeit az alábbi oldalon tekintse meg:

  https://tesco.hu/markak-es-szolgaltatasok/szolgaltatasok/vasarlokartya/instant-vasarlokartya/

  Készpénzhitel THM: 24,9%

  Hitelkártya THM: 39,88%

  A THM meghatározása során csak a vásárlási tranzakciók után felszámítandó kamat kerül figyelembevételre, a készpénzfelvét után fizetendő kamat nem. A készpénzfelvét aktuális kamatát a Bank a hitelkártya hirdetményben teszi közzé. Az első készpénzfelvételt követően a hitelkártya készpénzfel­vételre való használata a fenti értéknél magasabb teljeshiteldíj-mutatót (THM) eredményez.

  Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az Instant Tesco Vásárlókártyához kapcsolódó kiegészítő Részletformáló szolgáltatással, a felvett készpénz kamatokkal növelt összege több egyenlő részletben, fix futamidő alatt fizetendő vissza. Az Instant Tesco Vásárlókártya aktuális feltételeit, a Tesco Készpénzhitel és a „Részletformáló” szolgáltatás részleteit, kondícióit a Bank mindenkor hatályos Hitelkártya hirdetménye tartalmazza. A Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.  A Tesco-Global Áruházak Zrt. (2040 Budaörs, Kinizsi út 1–3.) a Budapest Bank Zrt. függő ügynöke. A pénzügyi szolgáltató a Budapest Bank Zrt. A Tesco Pénzügyi Partner pulttal rendelkező hipermarketek listája: www.tescoszolgaltatasok.hu.

  A hitelkártya éves kártyadíja 5100 Ft vagy 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválástól számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja, illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. „Kedvezményes első készpénzfelvétel”esetén: az első 3 évben 0 Ft az éves díj, míg azt követően csak akkor 0 Ft az éves díj, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A hitelkeret-kihasználtság vizsgálata az ügyfél teljes tartozására (minden, a hitelszámlán lekönyvelt és foglalásban lévő tranzakcióra, beterhelt kamatokra, díjakra és egyéb költségekre) kiterjed.

  Reprezentatív példa: Nem akciós hitelkamat mértéke és típusa: évi 34,16%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Üzletszabályzatban részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj mutató: 39,88%. Törlesztőrészletek összege: 37 758 Ft, a hitel teljes díja: 78 095 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 453 095 Ft.