Tesco Clubcard

Clubcard › Utólagos regisztráció
Clubcard szám megadása:
Kérjük, adja meg a pénztárnál kapott Clubcardon szereplő 18 jegyű kártyaszámot:
Kártya száma: 63400954 
Személyes adatok
Személyes adataira azért van szükségünk, hogy el tudjuk küldeni Önnek a vásárlási utalványokat és kuponokat. Ha a későbbiekben felhívja Információs vonalunkat, ügyintézőnk rákérdezhet a lenti adatokra az Ön hiteles azonosításáért.
* Kötelező kitölteni!
Neme:     
Vezetéknév:
Keresztnév:
Ország:
Irányítószám: Helység:
Utca:
Házszám, emelet, ajtó:
Áruház:
Születési dátum:
Egyéb elérhetőségek
Amennyiben személyre szóló ajánlatainkat digitálisan is meg kívánja kapni, kérjük, adja meg az alábbi elérhetőségeit, melyek a továbbiakban elősegíthetik és gyorsabbá tehetik az esetleges személyes ügyintézést is.
Telefonszám: +36
E-mail cím:
Ajánlatok küldése
Kifejezett hozzájárulásának birtokában az alábbi módon lépünk Önnel kapcsolatba a postán küldött jutalmakon felül.
Nyilatkozat elfogadása
A Megerősít gombra kattintva kijelentem, hogy a klubtagság Általános Szerződéses Feltételeit megismertem, és azokat elfogadom, továbbá kijelentem, hogy a Tesco Clubcard Adatvédelmi tájékoztatót megismertem, azt elfogadom, egyben hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez.

Alulírott kijelentem, hogy személyesen, önkéntesen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen regisztráció során megadott személyes adataimat a TESCO-GLOBAL Zrt. (cg.:13-10-040628, székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3.), mint adatkezelő (a továbbiakban: Adatkezelő) piackutatás és közvetlen üzletszerzés (direkt marketing és e-mail) céljából kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, és a megadott e-mail címemre a TESCO-GLOBAL Zrt. megbízásából a Webpont Informatikai Kft. (1061. Budapest, Andrássy út 9.; Cg. 01-10-041153) adatfeldolgozóként hírlevelet, a megadott telefonszámomra pedig szöveges üzenetet küldjön. Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, megértettem, az abban foglaltakat tudomásul vettem, és azt magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el. Tudomásul veszem, hogy tájékoztatást kérhetek az adatkezelésről, kérhetem a személyes adatok helyesbítését, törlését a 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3. postai vagy az internet_feedback@hu.tesco-europe.com elektronikus címen, illetve megillet a tiltakozás és a bírósági jogérvényesítés joga.
Megerősít