icon_search

  Tesco Clubcard

  Clubcard › Hírek

  Öt további kupon vár Önre

  Az „Öt további kupon vár Önre kampány” általános szerződési feltételei itt olvashatók.

  Clubcard pontok törlése

  2017. 11. 24-én törlésre kerültek azok a Clubcard pontok, amelyeket a vásárlók 2017. 09. 01. és 09. 30. között gyűjtöttek a Tesco Pénzügyi Partner vagy a Tesco Utazás szolgáltatásainak igénybevételével. Ezzel egy időben a visszavont pontoknak megfelelő értékű utalvány(ok)at postáztunk az érintett vásárlóknak, ugyanis technikai problémák miatt a fenti időszakban gyűjtött pontok nem jelentek meg a karácsonyi pontösszesítőben.

  További tájékoztatásért, kérjük, hívja a Clubcard információs vonalat a 06-80-222-333-as telefonszámon.

  Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk.

  Ajándék Clubcard kuponok a kasszánál

  Clubcard kártya tulajdonosaink alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont kaphatnak a pénztárnál, amely célzott, személyre szabott ajánlatot tartalmaz. Az ajánlatban szereplő kedvezmény a következő vásárlás alkalmával, a kasszakuponon szereplő érvényességi időn belül az ott megjelölt feltételek szerint, Clubcard kártyával érvényesíthető.

  A kupon a Tesco áruházakban használható fel, és amennyiben a kuponon e-kupon kód is szerepel, akkor az azzal érvényesíthető kedvezmény a bevasarlas.tesco.hu oldalon is beváltható az ott meghatározott feltételek szerint. A kedvezmény csak Clubcard kártyával érvényesíthető. A kedvezmény kizárólag a kuponon feltüntetett termék(ek)re váltható be, annak értéke a vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Hamis kuponokat nem fogadunk el.

  Tesco vásárlókártya

  Gyűjtsön még több Clubcard pontot Tesco Vásárlókártyával!
  Részletek >