icon_search

  Tesco Clubcard

  Clubcard › Előnyei

  Egyszerű és ingyenes regisztráció

  Minden Tesco áruházban lehetőség van a Clubcard hűségprogramba történő regisztrációra. A regisztráció ingyenes, egyszerű és gyors, csak 1-2 percet vesz igénybe. A kártya rögtön átvehető, azonnal aktív, tehát az átvételt követően azonnal elkezdődhet a pontgyűjtés. A kártya mellé 2 db mini társkártya is jár. 

  Minden 200 forint után 1 pontot írunk Önnek jóvá

  A hűségpontokat minden vásárláskor gyűjtheti a Tesco áruházakban, pontjai azonnal jóváírásra kerülnek egyenlegén. Áruházainkban folyamatosan extra pontgyűjtési lehetőséget is biztosítunk. További pontok gyűjtésére van lehetőség Tesco Vásárlókártya igénylése és használata esetén, Tesco Utazás foglalásakor, Tesco Biztosítás igénybevételével, valamint az Én Kicsi Tescóm mobiljátékkal játszva is.

  Utalványok

  Amennyiben Ön több mint 200 pontot összegyűjtött az adott gyűjtési időszak során, utalványra váltható pontjait leemeljük számlájáról és utalványokra váltjuk. Az átváltás 100 pontonként történik. Az utalványra át nem váltható pontok nem vesznek el, ezek gyűjtése a következő gyűjtési időszakban folytatódik.

  Kuponok

  Pontjaiért cserébe esetenként kedvezményekre jogosító kuponokat küldünk postán, valamint alkalmanként, a fizetést követően ajándék kasszakupont is kaphat a pénztárnál.  

  Clubcard ár

  Clubcard használata mellett bizonyos termékeket további kedvezményekkel vásárolhat meg. Az aktuális Clubcard áras termékekről és kedvezményekről a Clubcard ár fülön, illetve akciós újságainkban tájékozódhat.

  Clubcard Fiókom

  Ezen az online felületen bármikor megnézheti pontegyenlegét, frissítheti adatait, kinyomtathatja még érvényes utalványait és – a kasszakuponok kivételével - kuponjait.