Tesco Clubcard

Clubcard › Clubcard mobil applikáció

 

 

Csak töltse le okostelefonjára az ingyenes Tesco Clubcard mobilapplikációt, és élvezze gondtalanul a kedvezményeket és egyéb előnyöket!


Windows Store

App store

Google Play

Tudnivalók az applikációról

 

1. Hogyan tölthetem le a Tesco Clubcard mobilapplikációt mobilkészülékre?

A 2.0.0 és az ennél frissebb verziójú alkalmazás kizárólag Android és iOS operációs rendszerre érhető el! A régebbi verzió Windows rendszerű mobilkészülékre is elérhető, azonban a régi verzióban bizonyos funkciók nem érhetőek el.

Androidos készülékre a Google Play! áruházból, iOS plaformon pedig az App Store-ból lehet letölteni a Tesco Clubcard magyar nyelvű mobilapplikációt. A keresőbe a TESCO Clubcard beírása után letölthető az alkalmazás, ami később a készülék alkalmazásai között érhető el.

2. Hogyan tudok bejelentkezni a Clubcard Fiókomba a mobilapplikáció segítségével?

Amennyiben már rendelkezik regisztrációval az Online Bevásárlás vagy a Clubcard Fiókom felületek valamelyikén, akkor a „Bejelentkezés” lehetőséget válassza. Itt meg kell adnia a regisztrációhoz használt e-mail címét, jelszavát és Clubcard kártyájának számát. A kártyaszám beírása helyett, a belépési oldalon található „Beolvasás” gombot használva, a telefon hátoldali kameráját használva be tudja olvasni a kártyán található vonalkódot.

Amennyiben elfelejtette a korábbi regisztrációban megadott jelszavát, akkor kattintson az „Elfelejtette a jelszavát?” linkre. Ezt követően adja meg a regisztrációnál használt e-mail címét, és hamarosan küldünk Önnek egy linket, ahol új jelszót adhat meg.

Amennyiben még nem rendelkezik regisztrációval az Online Bevásárlás vagy a Clubcard Fiókom felületek valamelyikén, akkor a „Clubcard fiókjának aktiválása” lehetőséget válassza. A megjelenő felületen megadhatja, hogy rendelkezik-e Online Bevásárlás fiókkal, így ha véletlenül választotta a „Clubcard fiókjának aktiválása” lehetőséget, a „Van Online Bevásárlás fiókom” lehetőséget választva a fent említett módon beléphet a Clubcard fiókjába. A „Nincs Online Bevásárlás fiókom” lehetőség kiválasztása után hozhatja létre Clubcard fiókját. Ehhez egy e-mail címet, valamint egy jelszót kell megadnia. Ezt követően a következő felületen kell megadnia a Clubcard kártyájának számát, a születési dátumát és az irányítószámát. Ezeknek az adatoknak meg kell egyezniük a rendszerünkben tárolt adatokkal. Probléma esetén, kérjük, hívja fel a Clubcard információs vonalat (06/80-222-333), ahol ügyintéző kollégáink állnak szíves rendelkezésére.

3. Clubcard PIN

A belépést követően egy négy számjegyből álló PIN kódot kell megadnia, majd megerősítenie a téves kód megadásának elkerülése érdekében. Ezt az alkalmazás használata során, a személyes adatok megtekintéséhez és változtatásához, illetve az utalványok eléréshez akár többször is meg kell majd adnia. A PIN kódot minden belépéskor meg kell adni. Ha PIN kódját egymás után 3-szor rosszul adja meg, az alkalmazás kilép a fiókjából. Ezt követően az e-mail cím, a jelszó, valamint a Clubcard szám megadását követően tud ismét belépni az alkalmazásba.

4. A Clubcard mobilapplikáció funkcióinak bemutatása

A főmenü az Android és IOS rendszerek esetében a bal felső sarokban található három vízszintes vonal megérintésével hívható elő:

 • Kezdőlap
 • Tesco akciók
 • Pontjaim
 • Személyes adataim
 • PIN kód módosítása
 • Az alkalmazásról
 • Kijelentkezés

4.1 Kezdőlap

Az alkalmazás kezdőoldalán a bejelentkezést követően az alábbi információk érhetőek el:

 • A bejelentkezett felhasználó neve
 • Aktuálisan gyűjtött pontok egyenlege
 • Clubcard áras termékek
 • A korábbi verzióhoz képest változás, hogy a Clubcard kártya, az Utalványok és a Kuponok elérése az alsó menüsávról történik!

4.2 Tesco akciók

A Kezdőoldalon megtalálhatóak a Clubcard áras termékek, a lista alján és a főmenüből pedig lehetőség van az éppen aktuális akciók megtekintésére.

A megjelenő listában termékcsoportonként böngészhetőek az akciók, emellett lehetőség van a találatok szűrésére is, hogy a listában csak a Clubcard áras vagy csak az Akciós árak jelenjenek meg.

A Tesco akciók menüben nyílik lehetőség a közelben lévő áruházak böngészésére is (a funkció használatához engedélyezni kell a GPS-t). A közelben lévő áruházak lista és térkép nézetben is megtekinthetők, illetve lehetőség van az áruházak kedvencnek jelölésére is.

4.3 Pontjaim

A Pontjaim menüpontban megtekinthető az aktuális pontegyenleg, illetve az is, hogy még hány pontot kell gyűjtenie ahhoz, hogy jogosulttá váljon utalványokra (amennyiben már elérte a szükséges pontszámot, az „Elegendő ponttal rendelkezik, hogy utalványokat kapjon” szöveg jelenik meg). Emellett a jelenlegi és az ezt megelőző két pontgyűjtési időszak tranzakciói is megtekinthetők, így nyomon követhető, hogy mikor és hány pontot gyűjtött Clubcard kártyájával. A tranzakciók között Áruház és Clubcard szám alapján szűrést is lehet végezni.

4.4 Kártya

Az alkalmazás új verziójában a Clubcard kártya vonalkódja az első belépést követően és az alsó menüsorból is elérhető. A vonalkódot megérintve nagyobb méretben is elérhetővé válik a vonalkód.

Fontos: A Clubcard kártya vonalkódját a készülékről csak kézi scanner segítségével lehet beolvasni!

4.5 Utalványok

Az alkalmazás új verziójában az utalványok az alsó menüsorból érhetőek el. Főbb változások a korábbi verzióhoz képest:

 • Az alkalmazásban automatikusan megjelennek a még beváltható utalványok – vagyis nem kell őket manuálisan letölteni
 • Az utalványok a beváltást követően rövid időn belül automatikusan eltűnnek az alkalmazásból – vagyis nem kell őket manuálisan törölni
 • Az utalványok közötti navigálás könnyebbé vált, egyszerű lapozással lehet váltani az utalványok között. Az utalvány részletei (névérték, beválthatóság) alatt közvetlenül megtalálható a vonalkód, így az a készülékből könnyen beszkennelhető. A vonalkódot megérintve nagyobb méretben is elérhetővé válik a vonalkód.

Fontos: Az utalványok vonalkódját a készülékről csak kézi scanner segítségével lehet beolvasni!

4.6 Kuponok

Az alkalmazás új verziójában a kuponok az alsó menüsorból érhetőek el. Az alkalmazásban a kasszakuponok kivételével minden még felhasználható Clubcard kupon megjelenik. Főbb változások a korábbi verzióhoz képest:

 • Az alkalmazásban automatikusan megjelennek a még beváltható kuponok – vagyis nem kell őket manuálisan letölteni
 • A kuponok a beváltást követően rövid időn belül automatikusan eltűnnek az alkalmazásból – vagyis nem kell őket manuálisan törölni
 • A kuponok közötti navigálás könnyebbé vált, egyszerű lapozással lehet váltani a kuponok között. A kupon részletei (milyen kedvezmény, milyen termékre, beválthatóság stb.) alatt közvetlenül megtalálható a vonalkód, így az a készülékből könnyen beszkennelhető. A vonalkódot megérintve nagyobb méretben is elérhetővé válik a vonalkód.

Fontos: A kuponok vonalkódját a készülékről csak kézi scanner segítségével lehet beolvasni!

4.7 Személyes adataim

Ezen az oldalon van lehetősége módosítani személyes adatait. Néhány tudnivaló a kitöltéshez:

 • A szerkesztés Android rendszeren a jobb felső sarokban látható ceruza ikon megérintésével, iOS platform esetén pedig a jobb felső sarokban lévő „Szerkesztés” gombbal lehetséges. Az oldal alján található zöld pipa segítségével menthetőek az adott változtatások
 • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező
 • Az e-mail cím mezőben azt az e-mail címet kell megadni, amit a Clubcard fiókomba való regisztrálásakor megadott
 • A telefonszámoknál az alábbi formátumot kell használni: 0036, majd a telefonszám, pl.: 0036201234567

Szintén itt van lehetősége kapcsolatfelvételi preferenciáit módosítani, vagyis megadhatja, hogy milyen ajánlatokkal és milyen csatornán kereshetjük Önt meg a jövőben. Emellett megadhatja, hogy kíván-e a jövőben azonnali értesítéseket kapni az alkalmazásban (pl. kiemelt akciókról, ajánlatokról).

Fontos: a módosítások azonnal megjelennek a rendszerünkben, azonban a már folyamatban lévő kiküldéseknél a módosításokat sajnos már nem tudjuk figyelembe venni (pl. címmódosítás esetén a küldemény még a korábban a rendszerünkben lévő címre kerül kiküldésre).

4.8 PIN kód módosítása

Lehetőség van a PIN kód megváltoztatására. Ehhez először meg kell adni a jelenlegi PIN kódot. Ezt követően adható meg az új PIN kód, amit a következő lépésben meg kell erősíteni. Amennyiben a megerősítéskor megadott PIN kód nem egyezik meg az új PIN kóddal, az eredetileg megadott PIN kód marad érvényes.

4.9 Az alkalmazásról

Itt tekinthető meg az alkalmazás verziója, illetve itt nyílik lehetőség visszajelzés adására is.

4.10 Kijelentkezés

Az alkalmazásból való kijelentkezés után a legtöbb funkció nem érhető el, csak a Tesco akciók és a Clubcard áras termékek érhetőek el. A többi funkció eléréséhez ismét be kell jelentkezni az alkalmazásba.