icon_search

  Kávézás közben elintézhetem a hétvégi nagybevásárlást.

  Töltse le a Tesco Online bevásárlás applikációt és pár kattintással házhoz rendelheti bevásárlását!
  Tudjon meg többet icon_forward_link

  A Tesco Online Bevásárlás alkalmazással  megkönnyíti a bevásárlást 

   

   

  Intézze a bevásárlást otthona kényelméből.  Az Online bevásárlás applikációnak köszönhetően, gyorsan és könnyedén feltöltheti hűtőszekrényét!

  Válassza ki kedvenc termékeit egyetlen kattintással! Korábbi rendeléseit újra leadhatja vagy le is olvashatja a termékek vonalkódját, így még gyorsabb lesz a vásárlás. Mi egészen az ajtajáig szállítjuk rendelését!

  Tudjon meg többet az online bevásárlásról!

   

  Fedezze fel alkalmazásunk előnyeit!

  Vonalkód leolvasó

  1

  Korábbi rendelés megismétlése egyetlen kattintással

  Akciós ajánlatok listája

  Új, modern design

  1 / 4

  Vásárlóink mondták

  "Egy tökéletes app a kényelmes vásárláshoz! Nagyra értékelem, hogy a korábbi rendeléseimet egy kattintással újra le tudom adni. Egyszerű és gyors. Időt és pénzt is spórolok vele, mert az összes akciót egy helyen látom."

  Sándor, Szeged

  "Először nem akartam elhinni, hogy az alkalmazással könnyebb lesz a bevásárlás, mint számítógépen. Pedig így még kényelmesebb, főleg, hogy gyakran csak beszkennelem a termékek vonalkódját. Most már elmondhatom, hogy ez a leghasznosabb alkalmazás a telefonomon."

  Gabriella, Budapest

  "Nagyon tetszik az alkalmazás új design-ja. Egyszerű és rendszerezett. Az benne a legjobb, hogy akár munkába menet is bevásárolhatok, a rendelésemet pedig házhoz viszik. Hatalmas köszönet jár ezért!"

  Bettina, Debrecen

  Töltse le a Tesco Online Bevásárlás alkalmazást most

  A Windows alkalmazás támogatása megszűnt.

  Töltse le a Tesco Online Bevásárlás alkalmazást most

  A Windows alkalmazás támogatása megszűnt.

  Nézze meg, hogy elérhető-e szolgáltatásunk az Ön címére!

  Kérjük, írja be irányítószámát és tekintse meg szolgáltatásunk elérhetőségét!

  Format error

  vagy tekintse meg térképünket

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Hogyan vásárolhatok a Tesco Online Bevásárlás alkalmazással?

  Először is töltse le az alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházból. Amennyiben rendelést szeretne leadni, regisztrálnia kell, ehhez az űrlapot a képernyő jobb felső sarkában találja, a beállítások között. Ezután nyomja meg az “Élelmiszerek” gombot a főképernyőn és máris böngészhet termékkategóriáink között. Rendszerünk hozzáadja azokat a termékeket a kosarához, amelyeket hosszan nyom meg. Kosarát a képernyő alján láthatja. Amennyiben szeretné megnézni kosara tartalmát, csak nyomja meg az ujjával az ikont. Ezután kiválaszthatja a szállítás módját és idejét. Válassza ki a fizetés módját, majd a fizetés jóváhagyása után elmentheti naptárába a kiszállítás idejét.

  Ugyanazokkal az adatokkal jelentkezhetek be, mint számítógépen keresztül?

  Igen. A bejelentkezéshez mindössze az e-mail címére és a jelszavára van szükség. De ha rendelni szeretne tőlünk, ehhez először regisztrálnia kell. Ezért szükséges megadnia a kiszállítási címét, az adott cím nevét (pl. otthoni, munkahelyi stb.), telefonszámát, teljes nevét és amennyiben szeretné, a Clubcard számát.

  Megtalálom itt is azokat a termékeket, mint a weboldalon?

  Igen, csak az Ön igényein múlik, hogy számítógépen vagy telefonon nézi meg ajánlatainkat. Nincs miért aggódnia, ugyanazokat a termékeket vásárolhatja meg az alkalmazásban, mindössze néhány kattintással. Válasszon több mint 20 000 termékünk közül és élvezze az online bevásárlást!

  Hogyan működik a vonalkód leolvasó?

  A képernyő bal felső sarkában találja a vonalkód leolvasót, amely az alkalmazás része, Önnek nem szükséges külön letöltenie. Kétféleképpen használhatja: beszkennelheti a termékek EAN kódját és a kosarához adhatja, vagy megnézheti a termékek leírását. Például, irányítsa a leolvasót a tej vonalkódjára a hűtőben és mi hamarosan házhoz visszük Önnek.

  Ugyanazok az árak érvényesek az alkalmazásban, mint az áruházakban?

  Igen, az alkalmazáson keresztül ugyanazokon az árakon vásárolhat, mint áruházainkban vagy weboldalunkon. Ön mindig a kiszállítás napján érvényes árat fizeti meg. Alkalmazásunkban megtalálja akciós ajánlataink listáját is, így egyetlen kedvezményről sem maradhat le.

  Miben segíthetünk?

  Ha kérdése van, segítünk!
  Keressen minket hétfőtől vasárnapig 08:00 és 23:00 óra között a 06 80 734 734 telefonszámon vagy írjon nekünk a bevasarlas@tesco.hu e-mail címre!