icon_search

  Vásároljon könnyedén mobilapplikációnkkal bárhol, bármikor!

  #jobbanapom

  Letöltés icon_forward_link

  A Tesco Online Bevásárlás alkalmazással  megkönnyíti a bevásárlást 

   

   

  Intézze a bevásárlást otthona kényelméből.  Az Online bevásárlás applikációnak köszönhetően, gyorsan és könnyedén feltöltheti hűtőszekrényét!

  Fedezze fel applikációnk előnyeit! Egyszerű, gyors és biztonságos!

  Új, modern külső

  Új, modern külső

  Vonalkód leolvasó

  Vonalkód leolvasó

  Korábbi rendelés megismétlése egyetlen kattintással

  Korábbi rendelés megismétlése egyetlen kattintással

  Akciók teljes listája

  Akciók teljes listája

  Megosztható bevásárlólista

  Megosztható bevásárlólista

  Kiválaszthatja kedvenc termékeit

  Kiválaszthatja kedvenc termékeit

  Vásárlóink mondták

  "Egy tökéletes app a kényelmes vásárláshoz! Nagyra értékelem, hogy a korábbi rendeléseimet egy kattintással újra le tudom adni. Egyszerű és gyors. Időt és pénzt is spórolok vele, mert az összes akciót egy helyen látom."

  Sándor, Szeged

  "Először nem akartam elhinni, hogy az alkalmazással könnyebb lesz a bevásárlás, mint számítógépen. Pedig így még kényelmesebb, főleg, hogy gyakran csak beszkennelem a termékek vonalkódját. Most már elmondhatom, hogy ez a leghasznosabb alkalmazás a telefonomon."

  Gabriella, Budapest

  "Nagyon tetszik az alkalmazás új design-ja. Egyszerű és rendszerezett. Az benne a legjobb, hogy akár munkába menet is bevásárolhatok, a rendelésemet pedig házhoz viszik. Hatalmas köszönet jár ezért!"

  Bettina, Debrecen

  Töltse le a Tesco Online Bevásárlás alkalmazást most

  A Windows alkalmazás támogatása megszűnt.

  Töltse le a Tesco Online Bevásárlás alkalmazást most

  A Windows alkalmazás támogatása megszűnt.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Hogyan vásárolhatok a Tesco Online Bevásárlás alkalmazással?

  Először le kell töltenie az alkalmazást az online appáruházban (Google Play, App Store). Ha vásárolni szeretne, ehhez egy regisztráció szükséges. A regisztrációs űrlap a képernyő jobb felső sarkában található a beállítások menüpontban. Ezután nyomja meg a „Élelmiszerek” gombot a főképernyőn, itt több kategóriában áttekintheti termékeinket. Rendszerünk lehetővé teszi, hogy a kívánt terméket a kosárba helyezze, ha hosszan rajta tartja az ujját. A kosár az oldal alján látható. Ha szeretné látni a kosár teljes tartalmát, húzza felfelé az ikont az ujjával. Ezután kiválaszthatja a szállítási módot, és foglalhat egy idősávot a kiszállításhoz. Válassza ki a fizetési módot, és a fizetés visszaigazolása után elmentheti a szállítási időt a naptárába.

  Bejelentkezhetek ugyanazokkal az adatokkal, mint amit számítógépen használtam?

  Igen. A bejelentkezéshez csak az e-mail címére és a jelszavára van szüksége. De amennyiben házhozszállítást szeretne rendelni, regisztrálnia szükséges. Tehát meg kell adnia azt a címet, ahová a házhozszállítást kéri, a cím nevét, az Ön telefonszámát, a teljes nevét, valamint Clubcard számát is.

  Ugyanazokat a termékeket találom az applikációban, mint a számítógépen?

  Igen. Az Ön preferenciáitól függ, hogy a weboldalunkon vagy a mobilalkalmazásban böngészi ajánlatainkat. Nem kell aggódnia, mert valóban ugyanazokat a termékeket találhatja meg itt és néhány kattintással vásárolhatja meg őket. Válasszon több mint 12 000 termék közül, és élvezze az online bevásárlást!

  Hogyan működik a vonalkód leolvasó?

  A képernyő bal felső sarkában található a vonalkód leolvasó. Ezt automatikusan beépítettük az alkalmazásába, Önnek nem szükséges külön letöltenie. Kétféle módon használhatja a vonalkód leolvasót. Egyrészt beolvashatja az EAN-kódot a terméken és  hozzáadhatja a kosarához, másrészt megnézheti a termék részleteit. Például irányítsa a leolvasót a hűtőszekrényben lévő tej vonalkódjára, és mi hamarosan házhozszállítjuk Önnek.

  Ugyanazokon az árakon vásárolhatok az applikációban, mint az áruházakban?

  Igen, a mobilalkalmazással ugyanolyan árakon vásárolhat, mint áruházainkban vagy weboldalunkon. Önnek azt az árat kell fizetnie, amely a kiszállítás napján érvényes. Az alkalmazásban a tényleges promóciós ajánlatok teljes listáját is megtalálja, így nem marad le kedvezményeinkről.

  Miben segíthetünk?

  Hívja ügyfélszolgálatunkat minden nap 7 és 23 óra között! Örömmel válaszolunk kérdéseire.
  Kérjük, hívása előtt készítse elő rendelési számát és a gyorsabb ügyintézés érdekében válassza ki a 2-es menüpontot!