icon_search
  Kattintson ide és tekintse meg Tesco Doboz Webáruház és Tesco online termékkiválasztás szolgáltatások közötti különségeket.
  A jelenlegi házhozszállítással kapcsolatos módosítások információiért kattintson ide

  Mit nyújt Önnek a
  Tesco Doboz Webáruház?

   

  Mostantól Ön is kihasználhatja a Tesco Doboz Webáruház lehetőségeit, mely mindenki számára elérhető, aki a Tesco online termékkiválasztás szolgáltatásának jelenlegi szállítási területén kívül él. A Tesco Doboz Webáruház segítségével több ezer tartós élelmiszer és háztartási termék közül rendelhet online. Áruházainkban gondosan válogatjuk össze a megrendelt termékeket és csomagoljuk őket Tesco dobozokba. A kiszállítást a Magyar Posta biztosítja, amely 3-5 munkanapon belül házhoz viszi a rendeléseket a nehezen elérhető területekre is. Éppen ezért csak tartós termékeket és egyéb, nem élelmiszer jellegű árukat csomagolhatunk a dobozokba, hogy garantálhassuk a legmagasabb minőséget.

   

  Új webáruházunknak köszönhetően kényelmesen feltöltheti otthoni készleteit tartós élelmiszerekkel, italokkal, valamint kozmetikumokkal, háztartási kiegészítőkkel, tisztítószerekkel, baba- vagy kisállattermékekkel is. Ne hagyja ki szezonális ajánlatainkat sem – legújabb karácsonyi kedvezményeink csak Önre várnak!
  Online kínálatunkat folyamatosan bővítjük az Ön igényei és kedvenc termékei alapján. Ugyanolyan árakat kínálunk Önnek online, mint áruházainkban, beleértve az akciós árakat is. Az összes terméket megpróbáljuk kiszállítani, amelyet Ön megrendel, de ha valamelyik termék jelenleg nem elérhető, akkor nem fogunk felesleges helyettesítő terméket adni és Önnek nem kell fizetnie érte.

   

  A Tesco Doboz Webáruház szállítási díja 1 999 forint, függetlenül attól, hány terméket rendel, de a maximálisan rendelhető mennyiség 80 kilogramm, melyre a rendszer automatikusan figyelmezteti. Online rendelését kényelmesen kifizetheti online, bankkártyával.

   

  Próbálja ki a Tesco Doboz Webáruházat még ma és intézze el könnyedén a bevásárlást! Szolgáltatásunk elérhetőségét egy gyors regisztráció után nézheti meg az Ön környékén.

   

  Korábban előre meghatároztuk a Tesco doboz tartalmát, most azonban Ön állíthatja össze sajátját több ezer tartós élelmiszerből vagy egyéb háztartási termékből, és egyszerűen házhoz rendelheti. A Tesco online termékkiválasztástól eltérően a Tesco Doboz webáruház egy e-kereskedelem szabályai szerint működő webáruház, ami azt jelenti, hogy Ön már akkor megvásárolja a termékeket, amikor a Tesco megerősíti rendelését.

  Szeretné részletesen látni a különbségeket a Tesco Doboz Webáruház és a Tesco online termékkiválasztás szolgáltatása között? Kattintson ide további információkért!

  *A kép csak illusztráció.

  Hogyan működik?

  ddl_text_editor_imageRegisztráljon
  a bevasarlas.tesco.hu
  oldalon
  ddl_text_editor_image ddl_text_editor_imageVálasszon
  a több ezer termék közül
  online
  ddl_text_editor_image ddl_text_editor_image3-5 munkanapon belül
  az ajtajáig szállítjuk rendelését
  ddl_text_editor_image ddl_text_editor_imageFizessen online
  az otthona
  kényelméből

  Fedezze fel a Tesco Doboz Webáruház előnyeit

  benefit_icons/convenient

  A futár házhoz viszi Önnek a rendelést.

  benefit_icons/advatageous

  Az áruházban már megszokott árakon rendelhet, beleértve az akciókat is.

  benefit_icons/wide_range

  Válasszon több ezer tartós termék közül online!

  benefit_icons/time_saving

  Bárhol, bármikor vásárolhat, nehéz bevásárlótáskák nélkül.

  benefit_icons/easy

  Könnyedén és gyorsan újratöltheti az otthoni készleteket.

  benefit_icons/flexible

  Rendelését a megerősítés napján 23 óráig módosíthatja vagy törölheti.

  Nézze meg, hogy elérhető-e szolgáltatásunk az Ön címére!

  Kérjük, írja be irányítószámát és tekintse meg szolgáltatásunk elérhetőségét!

  Helytelen formátum

  vagy tekintse meg térképünket

  Leggyakrabban ismételt kérdések

  Miért nem lehet friss vagy fagyasztott élelmiszert rendelni Tesco Doboz Webáruházból?

  A Tesco Doboz Webáruház szállítását a Magyar Posta végzi, ők pedig nem rendelkeznek megfelelő felszereltséggel friss vagy fagyasztott élelmiszerek szállításához. Így nem tudjuk garantálni azok minőségét.

  Hozzám is szállítanak?

  Oldalunkon ellenőrizheti szolgáltatásunk elérhetőségét egy gyors regisztráció után.

  Mikor és hogyan szállítják ki a rendelésemet?

  Rendelését a Magyar Posta szállítja ki 3-5 munkanapon belül. A pontos szállítási időről e-mailben vagy SMS-ben kap értesítést.

  Hogyan fizethetek a rendelésemért? Mennyibe kerül a szállítás?

  Jelenleg bankkártyával fizethet online, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy rendelését a futárnál is kifizethesse. A kiszállítás díja 1 999 forint.

  Mit tehetek, ha egy termék nem elérhető?

  Ha egy rendelt termék nem elérhető, annak árát nem fogjuk levonni az Ön kártyájáról és nem küldünk helyettesítő terméket.

  Mi a különbség a Tesco online szolgáltatásai között?

  Ide kattintva részletes információkat talál online szolgáltatásainkról.

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Mi a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatás versenyelőnye?

  A Tesco Doboz Webáruház előre kijelölt termékkínálatból szállít házhoz Magyarországon, még a legkisebb városokba és a legkülső falvakba is.

  Miért telik 3-5 munkanapba a kiszállítás?

  A Tesco Doboz kiszállítását a Magyar Posta Zrt. végzi, amely alapvetően 3-5 munkanapon belül nyújt szállítást.

  Milyen változások történnek az eredeti Tesco Doboz szolgáltatáshoz képest, amely áprilisban indult?

  Idén tavasszal az volt a legfontosabb, hogy vásárlóinknak a lehető leggyorsabban segítsünk, és tartós élelmezési és alapvető higiéniai termékeket biztosítsunk számukra. Ezért áprilisban úgy döntöttünk, hogy előzetesen összekészített csomagokat vezetünk be az időmegtakarítás és a lehető legtöbb vásárló kiszolgálása érdekében. Az új Tesco Doboz Webáruház ezzel szemben lehetőséget kínál vásárlóinknak, hogy online vásárolhassanak több ezer tartós termékből online.

  Mely termékek rendelhetők a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatással?

  Több ezer tartós termék választékát kínáljuk vásárlóinknak online - a tartós ételektől kezdve a háztartási cikkekig és a gyermekeknek készült termékekig. A jövőben azt tervezzük, hogy kibővítjük ajánlatunkat, például F&F termékekkel és más választékkal.

  Miért nem találok meg minden olyan terméket, amelyeket általában az áruházban szoktam megvásárolni?

  A szállítást a Magyar Posta Zrt. biztosítja, általában 3-5 munkanapon belül. Ezért a termékkínálat a tartós élelmiszerekre korlátozódik, így garantálhatjuk, hogy a lehető legjobb állapotban kaphatja meg rendelését. Friss alapanyagokból nem tudnánk garantálni az első osztályú minőséget a szállítás időtartama miatt.

  Van különbség az online és a bolti árak között?

  Nem, az árak megegyeznek. Kedvenc termékeit a Tesco áruházakban már megszokott árakon kaphatja meg, beleértve a kedvezményeket is.

  Hogyan határozták meg az egyes termékek árát?

  A Tesco Dobozon belüli termékek és a Tesco áruházakban kapható termékek árai nem különböznek egymástól a megrendelés létrehozásakor. Ugyanez vonatkozik a promóciós ajánlatokra vagy kedvezményekre is.

  Hogyan állapították meg a 1 990 Ft díjat a Tesco Doboz megrendeléséért?

  Miért csak 80 kg terméket lehet maximum rendelni?

  A dobozonkénti kapacitáskorlát vásárláskor max. 80 kg, de teljes Tesco Doboz vásárlása max. 80 kg lehet.

  Mit tegyek, ha a Tesco Dobozban lévő egyik termék megsérült?

  Ha a vásárlás átvételekor észreveszi, hogy valamelyik áru megsérült, visszaviheti bármelyik Tesco áruházba, vagy postai úton is elküldheti a kitöltött szerződés-elállási nyomtatvánnyal együtt. Ellenkező esetben megtarthatja a kért termékeket. A pontos visszavételi eljárás megtalálható az Általános Szerződési Feltételeinkben.

  Tervezik a szolgáltatás kiterjesztését az ország egész területén?

  Szolgáltatásaink már egész Magyarországon elérhetők - egyes területeken igénybe veheti a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatást, más területeken pedig a Tesco Online Bevásárlást.

  Biztosak benne, hogy képesek kielégíteni a vásárlók igényeit?

  Azért hoztuk létre a Tesco Doboz Webáruház szolgáltatást, hogy minél több vásárlót szolgálhassunk ki Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy még azokra a területekre is szállítunk Tesco Dobozt, ahol nem elérhető a Tesco Online Bevásárlás.

  Milyen lépéseket tesznek a Tesco Online Bevásárlás vásárlóiért?

  A Tesco Online Bevásárlás csapatát számos új kolléga támogatta az elmúlt hetekben. Ennek eredményeként 20%-kal növeltük szállítási kapacitásunkat, és további szállítási időket tettünk elérhetővé.

  A Tesco Online Bevásárlást szeretnék lecserélni a Tesco Doboz Webáruházra?

  A Tesco Online Bevásárlást nem szüntetjük meg és nem cseréljük le. A Tesco Doboz Webáruház a Tesco Online Bevásárlás kiegészítő szolgáltatása,  mely korlátozott számú szállítási területen elérhető. A Tesco Doboz Webáruház lehetővé teszi számunkra, hogy élelmiszereket szállítsunk vásárlóinknak az egész országban - még a Tesco Online Bevásárlás szállítási területén kívül is.

  A Tesco Doboz szolgáltatást kifejezetten időseknek tervezték?

  Új szolgáltatásunkat bármilyen életkorú vásárlónk igénybe veheti, akik nem tudják igénybe venni a Tesco Online Bevásárlás szolgáltatást, és akiknek nehézségeik vannak az áruházakban történő vásárlások során.

  Hány vásárló rendelt eddig Tesco Dobozt?

  Eddig több száz megrendelést regisztráltunk Magyarországon.

  Miért nincs több termék a kínálatban?

  Eleinte a legkeresettebb és legnépszerűbb termékeket építettük be az ajánlatunkba. Szorosan figyelemmel kísérjük vásárlóink visszajelzéseit, és igényeik alapján azt tervezzük, hogy az elkövetkező hetekben több ezer további termékkel bővítjük kínálatunkat.

  Milyen előnyei vannak a Tesco Doboz Webáruháznak más, hasonló szolgáltatásokhoz képest?

  A kisvárosokban és a vidéken élő embereknek kínálunk egy új módszert arra, hogy feltöltsék otthoni ételkészleteiket online. A nagyvárosokon kívüli áruházakban problémát jelenthet a termékek elérhetősége vagy korlátozott kínálata. Kedvenc termékeit a Tesco áruházakban már megszokott árakon kaphatja meg, beleértve a kedvezményeket is. A jövőben nemcsak tartós élelmiszereket tervezünk kínálni, hanem háztartási termékeket vagy az F&F választékát is.

  Miért nem érhető el a Tesco Doboz Webáruház azoknak, akik a Tesco Online Bevásárlás szállítási területén belül élnek?

  Először azoknak akarjuk elérhetővé tenni a Tesco Doboz Webáruházat, akik nem tudják igénybe venni a Tesco Online Bevásárlást. Feltételezzük, hogy a nagyobb városokban a Tesco Online Bevásárlás szélesebb kínálatát részesítik előnyben vásárlóink. Nyitottak vagyunk minden visszajelzésre, és ha valahol érdeklődést látunk, fontolóra vesszük a Tesco Doboz Webáruház kiterjesztését azokra a területekre is. Természetesen a jelenlegi Tesco Online Bevásárlás vásárlói is megrendelhetnek Tesco Dobozt valaki másnak, aki kisvárosban vagy vidéken él. Csak annyit kell tennie, hogy megváltoztatja a szállítási címet rendeléskor.

  Miért csak tartós élelmiszert rendelhetek?

  A Tesco Doboz Webáruház szállítását a Magyar Posta Zrt. végzi, ezért a termékkínálat csak tartós ételekre korlátozódik, annak érdekében, hogy a lehető legjobb állapotban kapja meg rendelését. Friss élelmiszerekkel az elosztás és a kiszállítás időtartama miatt nem garantálhatjuk az első osztályú minőséget.

  Honnan fogom tudni a szállítás pontos idejét?

  A Magyar Posta Zrt. a megrendelést követően értesíti Önt a kézbesítés várható dátumáról. A dobozt általában 3-5 munkanapon belül kézbesítik, és a várható kézbesítés napján e-mailt kap a Magyar Posta Zrt.-től.

  Miben segíthetünk?

  Hívja ügyfélszolgálatunkat minden nap 7 és 23 óra között! Örömmel válaszolunk kérdéseire.
  Kérjük, hívása előtt készítse elő rendelési számát és a gyorsabb ügyintézés érdekében válassza ki a 2-es menüpontot!

  Több ezer termékből válogathat a tartós élelmiszertől a háztartási eszközökig mobil appunkkal

  Több ezer termékből válogathat a tartós élelmiszertől a háztartási eszközökig mobil appunkkal