icon_search

  Mi az Átvételi Pont?

  Hogyan rendeljen Átvételi Pontra?

  1. Válasszon online kínálatunkból 1. Válasszon online kínálatunkból

  1. Válasszon online kínálatunkból

  Válogasson több mint 13 000 termékünk közül, majd válassza ki az Önnek megfelelő Tesco áruházat és időpontot az átvételhez!

  2. Összekészítjük vásárlását 2. Összekészítjük vásárlását

  2. Összekészítjük vásárlását

  Úgy válogatjuk össze a termékeket, mintha Ön saját kezűleg választaná ki azokat, és akár -19 °C-ig lehűtve tároljuk, hogy Ön frissen vehesse át bevásárlását.

  3. Vegye át útközben bevásárlását! 3. Vegye át útközben bevásárlását!

  3. Vegye át útközben bevásárlását!

  Jöjjön el az Átvételi Ponthoz és vegye át bevásárlását az Ön által választott napon (2 órás időintervallumban), akár a hazafelé vezető úton is! Az előkészített termékeket egyenesen a csomagtartójába tesszük, így Önnek ki sem kell szállnia az autóból, mindössze a rendelésszámára lesz szükség.

  Kezdje el vásárlását icon_forward_link

   Beállított szűrők: :

   • Click & Collect

    Gyakran Ismételt Kérdések

    Mi az az Átvételi Pont?

    Az Átvételi Pont segítségével az online vásárlás előnyeit élvezheti úgy, hogy a kiválasztott termékeket átveheti áruházunkban az Ön számára legalkalmasabb időpontban.

    Miért érdemes használni?

    Mert kényelmes: - Elvégezzük Ön helyett a vásárlás nehezét. - A kiválasztott termékeket összeválogatjuk, becsomagoljuk és tároljuk addig, amíg Ön egy alkalmas időpontban érte nem jön. - Akkor veheti át a termékeket, amikor ráér: például munka, iskola után vagy éppen a szabadságáról hazaérkezve. - Önnek csak az a dolga, hogy elmenjen a választott áruházba, a többi a mi dolgunk. - A kiválasztott termékeket az azoknak megfelelő körülmények között tároljuk. - A csomagot minden esetben az átvétel napján állítjuk össze, és amíg érte nem jön, a romlandó termékeket hűtőben, vagy fagyasztóban tároljuk. - Minden áruházi akció és ajánlat az online vásárlásokra is érvényes. - Könnyű megtalálni a legjobb ajánlatokat!

    Hogyan kell használni?

    1. Ha az áruházban elérhető a személyes átvétel, akkor ezt az opciót az idősáv foglalásakor látni fogja. 2. Válasszon ki egy Önnek megfelelő két órás idősávot az átvételhez!* 3. Állítsa össze a bevásárló listát! 4. A választott helyen és időben vegye át a kiválasztott termékeket! * Az elérhető idősávokat a honlapon tudja megnézni.

    Miért nem találom a vásárlási opciók között az áruházi átvételt?

    Az áruházi átvétel lehetősége jelenleg csak néhány áruházban érhető el, így abban az esetben, ha nem látja ezt az opciót, az azt jelenti, hogy az adott áruházban még nem érhető el a szolgáltatás. További információért kérjük, lépjen kapcsolatba az Ügyfélszolgálattal a lap tetején található elérhetőségek egyikén.

    Pontosan hol vehetem át a kiválasztott termékeket?

    Az Átvételi Pont helye áruházanként eltérő: az áruházak parkolójában egyértelmű tábla (Átvételi Pont felirattal) jelzi annak pontos helyét. Az áruház címét pedig megtalálja a bevásárló listát megerősítő e-mail üzenetben.

    Milyen igazolványt, iratot vigyek magammal?

    A termékkiválasztás azonosítója mellett hozza magával az online fizetés során használt bankkártyáját és személyi igazolványát is. Ha az átvétel helyszínén szeretne fizetni, akkor az azonosító mellett a bankkártyáját hozza magával. Sajnos nem áll módunkban átadni a termékeket, ha valamelyik a felsoroltak közül nincs Önnél.

    Más is átveheti helyettem a termékeket?

    Igen, amennyiben az átvevőnél van egy másolat a bevásárlást megerősítő e-mail üzenetből, amely a tranzakció azonosítóját tartalmazza. Sajnos e nélkül nem áll módunkban átadni a termékeket.

    Mikor vehetem át a kiválasztott termékeket?

    A hét bármely napjára foglalhat időpontot, hogy átvegye a termékeket. Idősávot foglalni az átvételhez az „Idősáv foglalása” oldalon tud.

    Mi történik, ha lekésem az átvételt?

    Az átvétel helyszínén a kollégáinktól fog tájékoztatást kapni, hogy hogyan veheti át a termékeket.

    Mi történik, ha korábban érkezem és szeretném átvenni a kiválasztott termékeket?

    Sajnos nem áll módunkban átadni a kiválasztott termékeket a lefoglalt időpontnál korábban.

    Mennyibe kerül a személyes átvétel áruházunkban?

    A szolgáltatás díja az „Idősáv foglalása” oldalon található meg. Mielőtt megkezdené a vásárlást, kattintson az „Idősáv foglalása” gombra, hogy megtudja a szolgáltatás díjait.

    Az átvételig hol tárolják a kiválasztott termékeket?

    A termékeket minden esetben az átvétel napján állítjuk össze, és amíg érte nem jön, a gyorsan romló termékeket hűtőben, vagy fagyasztóban tároljuk.

    Miben fogom megkapni a kiválasztott termékeket?

    A kiválasztott termékeket bevásárlószatyrokban fogja megkapni.

    Mivel érdemes elmennem az átvétel helyszínére?

    Bár természetesen akár gyalog is elmehet a kiválasztott termékeket átvenni, mi mégis inkább azt javasoljuk, hogy ha tud, akkor gépkocsival érkezzen az átvétel helyszínére. Így rögtön be is tudjuk majd pakolni az autójába a termékeket. Abban az esetben, ha gépkocsival érkezik, kérjük, vegye figyelembe, hogy a gépjármű magassága maximum 2,8 m lehet.

    Mi történik akkor, ha egy kiválasztott termék az átvétel napján nincs raktáron?

    Ebben, az amúgy ritkán előforduló esetben egy alternatív, a kiválasztott terméket helyettesítő terméket fogunk felajánlani. Az átvétel helyszínén bármelyik nem kívánt terméket visszaadhatják kollégáinknak és a végösszegből annak az ára levonásra kerül.

    Mit tegyek akkor, ha nem vagyok elégedett a helyettesítő termékkel?

    A helyettesítő termékek a számla legelején lesznek felsorolva és kék szatyorba lesznek rakva. Ha úgy dönt, hogy valamelyik termék nem felel meg Önnek, akkor nyugodtan visszaadhatja azt. Ebben az esetben munkatársunk levonja annak az árát a végösszegből és nem kell azért a termékért fizetnie. Ha más termékkel szeretné helyettesíteni a kifogásolt terméket, akkor természetesen lehetősége van az áruház kínálatából másikat választani.

    Hogyan módosíthatok a bevásárlásomon vagy törölhetem azt?

    A „Bevásárlásaim” menüpontban, a kiszállítást megelőző nap 23.00 óráig van lehetősége változtatni a bevásárlásán. A módosítás során további termékeket adhat a bevásárlásához, vagy akár törölhet is egyes tételeket. A vásárlás módján és az átvétel időpontján viszont nincs lehetősége változtatni. Miután végzett, ne felejtse el leellenőrizni, hogy a változtatások sikeresen el lettek-e mentve. A bevásárlás a kiszállítás napján már csak a telefonos ügyfélszolgálaton (06 80 734 734) keresztül, vagy e-mailben (bevasarlas@tesco.hu) módosítható.

    Miben segíthetünk?

    Hívja ügyfélszolgálatunkat minden nap 7 és 23 óra között! Örömmel válaszolunk kérdéseire.
    Kérjük, hívása előtt készítse elő rendelési számát és a gyorsabb ügyintézés érdekében válassza ki a 2-es menüpontot!