Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Cukorbetegek Egri Egyesülete

Együtt a cukorbetegség és szövődményeinek megelőzésért - Egészségmegőrző programok, nemcsak cukorbetegeknek

Programjainkkal a járványszerűen terjedő cukorbetegség veszélyeire szeretnénk figyelmeztetni. Minden 8. embert érint és minden 2. ember nem is tud róla. Az egészségtelen életmód miatt egyre nő a diabetessel küzdő gyerekek száma is. Ezért ingyenes szűréssel, tanácsadással egybekötött Családi Egészségnapot, gyerektábort, cukorbeteg találkozót és a WHO kampányához csatlakozva, figyelemfelkeltő "kék" sétát szervezünk. Legfőbb kincsünk az egészségünk! Tegyünk együtt megőrzéséért!

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4.

Szavazatok száma

11652
Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület

Mentsünk élelmiszert, óvjuk a Földet, segítsünk a rászorulóknak

Az ételmentés nemcsak szociális ügy, nemcsak a rászorulóknak jó, de egyúttal a Föld erőforrásainak pazarlását is csökkentjük. Nem kell lemondanunk semmiről, vagy nagylelkűnek lennünk ahhoz, hogy segítsünk. Elég csak kommunikálnunk, összefognunk, és eladományoznunk azt, amit egyébként kidobnánk. Egy kis odafigyeléssel nagyban hozzájárulhatunk bolygónk jövőjének megmentéséhez. Szeretnénk, ha civil kezdeményezésünk híre minél több emberhez eljutna, és minél többeket megmozgatna. Csatlakozz te is!

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4.

Szavazatok száma

10220
Életfa Környezetvédő Szövetség

ÉLET=FA: Közösségi faültetési program a jövőért

Klímaválság, rossz hírek, környezeti-társadalmi hatások - klímaszorongás helyett mi inkább legyünk pozitívak, cselekedjünk a saját településünkön, együtt! A faültetés bizonyítottan a leghatékonyabb dolog, amit helyben megtehetünk a Földért, közösségben, családban pedig remek szabadidős és önkéntes tevékenység. Legalább 100 fát tervezünk elültethetni Eger közterületein, emellett 200 gyümölcsfacsemetét osztanánk szét a résztvevők között, és zölden tudatos helyi csoportokat szeretnénk szervezni.

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4.

Szavazatok száma

15076
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!