Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Szülői munkaközösség Napocska csoport Templom utcai Delfin Óvoda

Tiszta levegőt a gyerekeknek!

Célunk a gyermekek komplex fejlesztésére is alkalmas, pormentes és élhetőbb óvodai udvar kialakítása. Egy mezítlábas ösvény, a fűszernövényekkel és virágokkal tarkított kiskert, valamint az újrahasznosított matatófal egészségesebb közeget biztosítana a legkisebbek számára, akik ezzel megtehetnék az első lépéseket a környezettudatosság felé. Segítsen segíteni! Mert a legkisebb is számít...

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

2528
Bökényi Napraforgó Óvoda

Az óvoda játszóudvarának felújítása, bővítése

A gyermek fejlődésének legfontosabb eleme a játék, amelyen keresztül kapcsolatot teremt az őt körülvevő természeti és társadalmi környezettel. Mindeközben formálódik a személyisége, kibontakoznak az egyéni képességei, gazdagodik érzelmileg és szociálisan is. Ezért játszóterünket készségfejlesztő OXO játékokkal szeretnénk felszerelni, hogy óvodásaink még nagyobb segítséget kapjanak a világ felfedezéséhez. Szavazzanak óvodánkra, hogy gyerekeink hasznosan tölthessék el a szabadidejüket!

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

3340
Kóbor Mancsok Mentéséért Alapítvány

Mancsokkal a Boldog Gyermekekért! - Prevenció, ismeretterjesztés, oktatás

Prevenciós ismeretterjesztő programunk keretében olyan városi rendezvényeket szeretnénk tartani, ahol a gyerekek megtanulják tisztelni az állatokat, és elsajátíthatják a felelős állattartás alapjait. A legkisebbek terápiás kutyák, játékos oktató tesztek és versenyek segítségével győzhetik le a félelmeiket, és ismerkedhetnek meg a gazdik legfontosabb feladataival. Segítsen nekünk felelős állattartókat nevelni!

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

4917
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!