Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Past Present Future Game Közhasznú Nonprofit Kft.

Óperencia- Ökojátszótér a Közösségi Térben

A Pap községben tervezett egyedi játszótér környezetbarát anyagokból készülő, oktató célzatú ökojátékok segítségével kívánja elhinteni a zöld gondolkodás magvait a gyerekekben. Mert a környezettudatos életformára nevelést nem lehet elég korán kezdeni. Az Óperencia nemcsak a szabadidő kötetlen eltöltésére lesz alkalmas, de interaktív környezetismeret órák helyszínéül is szolgál majd.

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

Szavazatok száma

1940
Ne Maradj Le! Alapítvány

Mozgás - korlátok nélkül

Öntől segítség - nekünk egészség. Fogyatékkal élő ellátottjaink közül sokan túlsúllyal küzdenek, illetve mozgásuk nehezített. Az egészséges életmódra nevelés keretében szeretnénk kialakítani bennük a mozgás iránti igényt és megtanítani őket a tudatos táplálkozásra. Ehhez sporteszközökre és tankonyhai felszerelésre van szükségünk, egy mezítlábas ösvény kialakításával pedig fejleszthetnénk náluk az észlelést, az érzékelést.

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

Szavazatok száma

10934
Vári Emil Általános Iskola

Rekreáció az iskolában

A Vári Emil Általános Iskola a belváros szívében, a betonrengeteg közepén helyezkedik el. Célunk, hogy az itt tanulók számára olyan életteret tudjunk biztosítani, amely alkalmas változatos rekreációs tevékenységek végzésére. Egy kültéri játszópark megvalósulásával, kültéri játékok beszerzésével ez az álom válna valóra. Diákjaink ezzel lehetőséget kapnának a minőségi kikapcsolódásra, feltöltődésre. Kérjük önöket, hogy támogassák kezdeményezésünket!

Körzet 4

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kisvárda Városmajor út 72.

Szavazatok száma

3482
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!