Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Bababirtok Egyesület

A Bababirtok Családi Bölcsőde udvarának fejlesztése közösségi munka által

A kisgyermekek egészséges fejlődésének biztosításához elengedhetetelen a szabad levegőn töltött idő. A nyári időszakban fontos, hogy meg tudjuk őket védeni az erős napsugárzástól, és kellemes körülményeket teremtsünk számukra az udvari játékhoz. Ezért projektünk keretében műfű telepítéssel, ivókút létrehozásával és az udvar árnyékolásával kívánjuk megteremteni a felhőtlen szórakozás és felfrissülés lehetőségét. Szavazatával ehhez járul hozzá.

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

7631
Kicsi Vagyok Én Alapítvány

"Szeretem az óvodámat, mert tudom, hogy BIZTONSÁGban van a gyermekem" - Óvodaudvari kültéri játékeszközeinek fejlesztése

Minden szülőnek fontos, hogy hogy gyermeke olyan intézményben töltse el idejét, amely egészséges és biztonságos környezetet tud biztosítani számára. Ezért szeretnénk óvodánk udvarát újragondolni: a szükségszerű fakivágások után tereprendezést tervezünk, a régi elavult, helyreállíthatatlan játékok helyett pedig modern eszközöket szereznénk be. Szavazzon ránk, ha egyetért törekvéseinkkel!

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

7730
Pici-Talpak Gyermekgondozó Egyesület

Tanulj meg Te is "autizmusul" - Érzékenyítő program a Pici-Talpak Családi Bölcsődében

Egyesületünk tudatosan foglalkozik autista gyanús, vagy diagnosztizált autista gyermekek fejlesztésével. Tudjuk, hogy a korai felismerés és a rendszeres napi foglalkozás rendkívül fontos nemcsak a gyermekek jövőbeni életminőségének kialakításában, hanem a szülők felkészítésében, a nem várt élethelyzetek elfogadtatásában is. Szavazatával munkánkat segítené tárgyi eszközök, fejlesztő játékok beszerzéséhez a bölcsődénknek, továbbá beszélgetős-játékos összejövetelek megszervezéséhez a családoknak.

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

11486
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!