Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Sárszentlőrinc-Uzdért Egyesület (Uzdi Diákok Baráti Társasága)

Összefogás Sárszentlőrincért, egy élhetőbb faluközösségért

Mi, a Sárszentlőrinchez tartozó UZD egykori diákjai erősen kötődünk a gyökereinkhez. Kötelességünknek érezzük, hogy visszaadjunk valamit abból, amit annak idején falunktól és tanítóinktól kaptunk. Ezért azt tervezzük, hogy régi óvodánk és iskolánk környezetében növényeket ültetünk, és létrehozunk egy igényes közösségi teret. Szeretnénk hagyományápoló búcsút, falunapot és diáktábort szervezni, és rendezni kívánjuk a 90 éves Renkecz József néptanító értékes helytörténeti gyűjteményét is.

Körzet 33

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Paks Tolnai út 2/1.

Szavazatok száma

5038
Csapó Dániel Alapítvány

"Színház az egész világ" - problémamegoldási stratégiák támogatása a Csapóban

Színházi élmények segítségével szeretnénk érzékenyíteni diákjainkat, és ezzel a megszokottnál jóval nyitottabb és őszintébb párbeszédet generálni a súlyos társadalmi és családi problémákról. Olyan társulatot hívnánk meg, melynek szereplői személyes párbeszédeken, monológokon keresztül mutatják be a drogfüggő, az iskolai zaklatást vagy családon belüli erőszakot elszenvedett fiatalok világát. Az előadás után szakértők beszélnének a feldolgozás módszereiről és a segítségnyújtás lehetőségeiről.

Körzet 33

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Paks Tolnai út 2/1.

Szavazatok száma

3096
Ifjúsági Unió Szekszárd

XXII. Bartina teljesítménytúra környezetbarát lebonyolításának megszervezése

Az Ifjúsági Unió Szekszárd évek óta sikeresen rendezi meg a Dél-Dunántúl legnépesebb túráját, a Bartina Teljesítménytúrát. Az érdeklődök több táv közül választhatják ki a számukra megfelelőt. Aki egy kis mozgásra vágyik, és szeretne kikapcsolódni a téli tájban, vagy rég nem látott túratársakkal találkozni, miközben a szervezők gondoskodnak a jó hangulatról, ellátásról annak itt a helye! Kérjük, támogass minket egy szavazattal!

Körzet 33

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Paks Tolnai út 2/1.

Szavazatok száma

4236
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!