Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Georgica Alapítvány

"Köszönöm szépen!" - szemléletformálás és hagyományőrzés a középiskolás diákok körében

A helyi középiskolások körében meghirdetésre kerülő szemléletformáló és hagyományőrző program célja, hogy elősegítse a jövő nemzedékének beilleszkedését a közösségbe és a munka világába. A beszéd- és viselkedéskultúra fejlesztésével, társadalmi normákhoz igazításával fejlődnek mind a személyes, mind a szociális kompetenciáik, a fiatalok közelebb kerülnek történelmükhöz és gyökereikhez. Szavazz a jövő nemzedékére!

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

5411
Szivárvány Bábszínházi Alapítvány

Bábos közösségi tevékenységek

A BÁB sokoldalú tehetségfejlesztő módszer. A bábos programokkal (előadások, interaktív játékok, játszóházak és nyári tábor) kompetenciák, készségek fejlesztését célzó közösségi programokat valósítunk meg. Nemcsak gyermekeket, de egész családokat is várunk programjainkra, melyek során a szórakozás mellett közös alkotási lehetőséget is biztosítunk. Terveink között szerepel játékos-bábos mesék, családi programok, gyermeknap, tűforgatókör, bábtábor és bábelőadások megrendezése.

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

9594
Kiskunhalasi Birkózó Club

Halas Kupa-Nemzetközi birkózó verseny

Országos birkózó versenyünk helyszínén sporteszköz bemutató, vércukor, vérnyomás, testzsírszázalék mérés, valamint táplálkozási tanácsadás is zajlik. Nem titkolt célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a mozgásszegény életmód veszélyeire, a túlsúly okozta problémákra, és sportolóinkon keresztül mutassunk jó példát. Hiszen a nálunk edző gyermekek nem véletlenül erősebbek, ügyesebbek, fegyelmezettebbek az átlagnál, és kamatoztatják ezt sikerrel az iskolában és a mindennapokban.

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

9154
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!