Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klub

Együtt jobb

Egyesületünk bő fél évszázada része Vác életének. Százakat segített hozzá ahhoz, hogy egy nagyszerű közösség részévé váljanak, kedvükre hódoljanak hobbijuknak, vagy épp sportoljanak. Ezt a megkezdett munkát szeretnénk folytatni, hogy minél többen megismerkedhessenek a gombfoci és szektorlabdázás nyújtotta élménnyel. Ezért az edzések módjának, valamint minőségének javítása érdekében sporteszközök beszerzését tervezzük. Segítsen, hogy folytathassuk a megkezdett munkát!

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

555
Kosdi Iskolás Gyermekekért Alapítvány

Együtt ARANYAT érünk!

Fontos egy közösségi tér megteremtése kicsik és nagyok számára egyaránt. A Kosdi Arany János Általános Iskola udvarára tervezett fejlesztésekkel olyan találkozóhelyet biztosíthatunk a gyerekeknek tanítási és szabadidőben is kényelmesen pihenhetnek. Tervezzük fedett fa kiülők, padok, valamint kerékpártárolók elhelyezését, és betonos felületekre szabadtéri játékok felfestését. Mindezt a szülőkkel közösen, társadalmi munkában kívánjuk megvalósítani. Ebben kérjük a támogatásukat.

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

5435
Boldogságcseppek Alapítvány

Minden Csepp számít - BoldogságCsepp nap

Közösségi adományozással igyekszünk segíteni a rászorulókon, összegyűjtve a háztartásokban feleslegessé vált holmikat. Egy hangulatos családi nap keretében szeretnénk összehozni a helyi lakosságot a szociális vezetőkkel és alapítványunk dolgozóival. Vidám programok és kerekasztal beszélgetések során buzdítanánk társadalmi felelősségvállalásra a helyi közösséget, hidat alkotva a segíteni tudók és a segítséget kérők között. Mert nálunk minden csepp számít, és együtt tengert alkothatunk.

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

1526
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!