Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Gellénházi Nők Egyesülete

Rózsák útja

Településünk virágosítása nem csupán önkormányzati feladat, de a Gellénházi Nők Egyesülete tagjainak különösen szívügye. Célunk a közelmúltban felújított intézményekhez méltó, ápolt közterületek létrehozása. Az így kialakított rózsaágyások, rózsalugasok nemcsak a szemnek nyújtanak kellemes élményt, hanem egészségesebbé, tisztábbá is teszik a környezetet, a léleknek pedig felüdülést hoznak. Ezt a szép látványt nemcsak a helyi lakosok élvezhetik, az átutazók is emlékül vihetik magukkal.

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

4208
Mindszenty Iskoláért Alapítvány

"Fecske-fészek-érdek! "- Tegyünk érte!

A fecskék jó alternatívát nyújtanak a kártevő rovarok és fertőzéseket terjesztő szúnyogok vegyszermentes, egészségkárosító hatás nélküli irtására. Programunk során mű fecskefészkeket készítünk és helyezünk el városszerte. Tankertet is létesítünk a Mindszenty József Általános Iskolában, ahol bemutatjuk azokat az évelő növényeket, melyek rovarvonzó képességük révén biztosítják a városi fecskék táplálékforrását. Emellett tanösvényt létesítünk, és hulladékmentes előadást is szervezünk.

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

12281
Összefogás a Nevelőcsaládokért Egyesület

Képes vagy rá!

Olyan gyermek és ifjúsági rétegnek és az őket nevelő gondozó felnőtteknek készítünk programot, akik a társadalom perifériáján éltek. Hiányában vannak a mindennapi élethez szükséges tudásnak. A projekt keretében alkalmanként egy adott összegből vásárolva, egészséges alapanyagokból készítünk ételt, frissítőt, ajándék- és dísztárgyakat. Minden alkalommal személyre szabott feladatlistát készítünk az előadó segítségével, zárásként pedig összegezzük a tapasztalatokat. Ebben segíthet nekünk.

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

12235
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!