Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Salgótarjáni Lokálpatrióták

2020. május 16.Tavaszi Eresztvényi Egészségnap

Lokálpatrióták vagyunk, akik elhivatott környezetvédők, és emellett szociális érzékenységünk sem mondható átlagosnak. Az Eresztvényi Egészségnap egy komplex program keretében minden korosztályt megszólít. A tavaly még csak egy, 2020-ban három bázison, csodás környezetben megvalósuló rendezvényen szerepet kap az egészségmegőrzés, a sport, a játék, a kreativitás és a természetvédelem is.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

9063
Ars Longa Nonprofit Művészeti Egyesület

ArtPiknik Cered 2020 Fesztivál

A 25 éves Ceredi Nemzetközi Művésztelep 2020-ban rendezi meg a második Artpiknik Cered kulturális fesztivált. A közösségi programokon, mint például az utcabútor-készítés, a szoborparkbejárás vagy a falutúra, bárki részt vehet, és lehetőség lesz a hagyományos kézműves technikák kipróbálására is. A képzőművészek, akik évek óta igyekeznek felhíni a figyelmet egy kistelepülés értékeire, ott készült alkotásaikról is mesélnek.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

1774
Salgótarjáni Nyitnikék Egyesület

Őrizd meg a FÖLDET!

Már óvodás korban el kell kezdeni a környezettudatos magatartás kialakítását. Célunk egy, a fenntarthatóság iránt elkötelezett „ökotudatos” nemzedék kinevelése. Helyi civil szervezetek és környezetvédelmi, ökoturisztikai szakemberek bevonásával szervezett programjaink során a gyerekek megtapasztalják környezetalakító tevékenységük eredményét. A családok bevonásával kirándulásokat, szabadtéri jógaórákat, faültetést, erdőtakarítást végzünk, és az óvoda kertjét is közösen szépítjük. Ebben segíthet.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

5996
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!