Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
TETT

Etikettáborok közösségünk fiataljai számára

Hiánypótló kezdeményezésünk olyan értékekre koncentrál, amelyek a mai világból szinte már kivesztek. Kétnapos "etikettáborunkban" a gyermekek és fiatalok kommunikációs alapismereteket, alapvető viselkedéskultúrát, öltözködési és étkezési illemszabályokat sajátíthatnak el. Hisszük,hogy a kulturált, egymásra odafigyelő, toleráns emberek közössége összetartóbb, hatékonyabb és boldogabb. Ha ön is ebben hisz, szavazzon ránk!

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Szavazatok száma

4310
Jászjákóhalma Polgárőr Egyesület

Fiatalok társadalmi szerepvállalásának erősítése Jászjákóhalmán

A Jászság egyik kis községében, Jászjákóhalmán, megvalósuló kezdeményezés mintaként szolgálhat arra, hogy a közösség összetartó ereje mennyire sokat jelent a család legfiatalabbjai számára. A szülőknek fontos, hogy tudják, a gyerekük kulturált és biztonságos helyen tölti el idejét, és olyan hasznos ismereteket szerez (közlekedésbiztonság, vagyonvédelem, segítségnyújtás stb.) melyek biztonságosabbá tehetik a saját és a közvetlen környezetében élők életét is.

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Szavazatok száma

5342
Családi és Egészségmegőrző SE

Közösségben Veled!

Szeretnénk a fiatalok számára létrehozni egy állandó közösséget, ahol programok, táborok során ismerkedhetnek a természettel és egymással. Rácsodálkozhatnak az egyszerű és egészséges életmódra. Megmutatjuk, hogy ők is képesek rá, sőt ezt a szemléletet továbbadhatják a szüleiknek. Olyan emberek segítségével sajátíthatják el ezeket az értékeket, mint a példaértékű sportmúlttal rendelkező 11-szeres Ironman, Véghelyi Árpád ,és az egészséges táplálkozás szószólója, Szappanos Andrea. Szavazzon ránk!

Körzet 12

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Jászberény Nagykátai út 2/a

Szavazatok száma

15998
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Csider Gyöngyvér
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (70) 653 – 9906

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!