Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Világítani Fogok Egyesület

Legyen tiéd a színpad!

Mindenki egyedi és különleges! A kerecsendi gyerekek a színjátszó táborban és a hétvégéinken elfogadó közösségben megélhetik, hogy egyformán értékesek. A Világítani Fogok Egyesület készségfejlesztő játékokkal, drámapedagógiai foglalkozásokkal esélyt ad a hátrányos helyzetű gyerekeknek és fiataloknak ahhoz, hogy saját képességeikhez és lehetőségeikhez mért teljesítményük növekedjen. Így a helyi közösségben betöltött szerepük erősödik, a továbbtanulási és munkaerőpiaci esélyeik nőnek. Köszönjük!

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4.

Szavazatok száma

6979
Novaji Remélők Egyesülete

A jelenben élő múlt - Ismerd meg a Novaji Remélést!

A hagyomány szeretete és tisztelete mindenkit összeköt. Szeretnénk, ha az UNESCO Szellemi Kulturális Örökség Nemzeti Jegyzékén szereplő Novaji Remélés hagyományával közösségünk mélyebben is megismerkedhetne. Ezzel nemcsak a novajiaknak kínálunk lehetőséget a kikapcsolódásra és kapcsolatépítésre, hanem a környező települések lakóinak is. Nem számít a kor, és hogy ki honnan érkezik. A lényeg a hagyomány, mely nemzedékeket köt össze. Kérjük, szavazatával támogasson minket ebben a törekvésben!

Körzet 9

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Eger Rákóczi út 100., Eger Törvényház u. 4.

Szavazatok száma

10564
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!