Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Igazgyöngy Alapítvány

Irány a középiskola! - hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok továbbtanulásának támogatása

Az Igazgyöngy Alapítvány Toldi Tanodájának tanulói egyre motiváltabbak a továbbtanulás terén, de támogatásra van szükségük az iskola- és szakmaválasztáshoz, a lehetőségek megismeréséhez, a megkezdett képzések befejezéséhez. Örüljünk együtt a terveiknek, és segítsünk azokat megvalósítani! Iskolákat, munkahelyeket látogatnánk, érdeklődési kérdőívre alapozottan támogatnánk a gyerekek és fiatalok tudatosabb életút-tervezését. Tegyük lehetővé, hogy bárhonnan elérhető legyen bármelyik középiskola!

Körzet 7

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Berettyóújfalu Honvéd u. 13., Hajdúszoboszló Kabai útfél 0228/2 hrsz.

Szavazatok száma

5153
Elhagyott Állatokért Első Sárréti Regionális Állatvédő Egyesület

Kutyaszombat

Kisállat örökbefogadó és támogatást gyűjtő napot szervezünk a Sárrét fővárosában, Püskpökladányon. A rendezvényt szórakoztató programokkal, szakmai előadásokkal, ismeretterjesztő bemutatókkal színesítjük. A tevékenységünk, a célunk nemes. Elhagyott, kóbor állatokat mentünk önzetlenül nap mint nap. Ez számunkra nem munkát, hanem küldetést jelent. Kizárólag adományokból működünk, de megéri, nincs annál nagyobb boldogság, ha egy kisállatot újra szerető családban tudhatunk. Köszönjük szavazataikat!

Körzet 7

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Berettyóújfalu Honvéd u. 13., Hajdúszoboszló Kabai útfél 0228/2 hrsz.

Szavazatok száma

5870
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!