Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Szent Anna Utcai Óvodásokért Alapítvány

Közösségi terület kialakítása a Szent Anna Utcai Óvoda játszóudvarán

Óvodánk játszóudvara jelenleg nem rendelkezik olyan területtel, amelyet kedvezőtlen időjárás esetén is használni tudnánk. A gyermekek mindennapos mozgását, levegőzését rossz idő esetén nem tudjuk biztosítani. Projektünk keretében olyan térburkolóval kialakított területet szeretnénk létrehozni, amely zöld- és hagyományos ünnepek rendezvényeinek, közös családi programok színvonalas megvalósítását segítené elő, másrészt az óvodába járó gyermekek mindennapos levegőzését, mozgását lehetővé tenné.

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

4454
Kóbor Mancsok Mentéséért Alapítvány

Mancsokkal a Boldog Gyermekekért

Alapítványunk főként állatmentéssel, idős, állatot tartó emberek támogatásával foglalkozik. Emellett óvodások, iskolások számára szervezünk olyan programokat, amelyekben játékosan tanítjuk meg a gyerekeket az állatok tiszteletére, a felelős állattartásra. A támogatásból lehetőségünk lenne több városba is eljutni és a programot, valamint a felelős állattartást népszerűsíteni.

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

3598
Mentálisan Sérült Emberek Egyesülete

Tési kert - Közösségi kert kialakítása

A Mentálisan Sérült Emberek Egyesülete azzal a céllal jött létre, hogy Szentes város és annak kistérségében élő mentálisan sérült emberek számára segítséget nyújtson az életminőségük javításában, illetve segítse őket különböző kulturális és szociális tevékenységekhez hozzájutni. A közös összefogással télikert építését tervezzük. A sérült emberek és a város lakói eközben megtapasztalhatnák, hogy együtt könnyebb és vannak dolgok, amiket ők maguk is meg tudnak tenni.

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

2570
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!