Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Magyarországi Légimentésért Alapítvány

A hétköznapi hősök nem hétköznapi tettei, hogy mások is túlélhessék! - A légimentés története és a Miskolci, Debreceni és Szentesi Légimentőbázisok élete c. fotókiállítás

Vándorkiállításunk célja a magyar légimentés és a Magyarországon működő hét légimentőbázis életének bemutatása. Úgy gondoljuk, hogy a legalapvetőbb segítségnyújtás elsajátítása minden ember számára elengedhetetlen tudásnak kell lennie, ezért a kiállítást elsősegélynyújtó alapismeretekkel, véradó programokkal is kísérjük. Szavazzon ránk, mert a mentés ügye, mindenki ügye, hiszen nincs annál fontosabb, mint hogy mások is túlélhessék!

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

9235
Kóbor Mancsok Mentéséért Alapítvány

Mancsokkal a boldog gyerekekért!

Alapítványunk állatmentéssel, valamint idős, állatot tartó emberek támogatásával foglalkozik. Szeretnénk olyan foglalkozásokat tartani, ahol a gyermekeket megtanítjuk, tiszteljék az állatokat, megmutatjuk nekik, hogy nem kell félni tőlük és hogyan kell nevelni, ellátni azokat, hogy később felnőttként is felelősen tudjanak állatot tartani! Szavazzon ránk!

Körzet 60

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Szentes Alsórét 258.

Szavazatok száma

7201
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!