Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Bababirtok Egyesület

Segítő Kezek

Projektünk célja, hogy az idős lakosok lakókörnyezetét szebbé, gondozottabbá tegyük, valamint a Bababirtok Egyesület udvara rendezett legyen, és kis veteményeskert kialakításával megmutathassuk a piciknek, milyen zöldségeket fogyaszthatunk. Projektünk megvalósításával vállaljuk azt is, hogy 15 fő közösségi szolgálatot teljesítő diák tapasztalatot szerezzen a szociális tevékenységek területén. Kérjük, szavazzanak projektünkre, hogy szebbé és élhetőbbé tegyük környezetünket!

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

4689
Gébics Természetvédelmi Egyesület

Családi élménynapok madarak gyűrűjében

2018 a Családok Éve. A "Családi élménynapok madarak gyűrűjében" című projekt keretében egy Bajához közeli védett holtág élővilágát ismertetjük meg a hozzánk érkező családokkal. Bemutató madárgyűrűzés és kreatív természetismereti feladatok segítségével a családtagok közösen tapasztalhatják meg az élményalapú tanulási formákat. Az egész napos programot egy közös ebéddel zárjuk. A természetben töltött közös idő erősíti a család összetartását és a természetvédelem iránti fogékonyságot.

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

6004
Kicsi Vagyok Én Alapítvány

Ismerd meg fővárosod!

Önkénteseink célja, hogy hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik részt vehessenek kulturális, oktatási célú foglalkozásokon és közösségi projektben. Jelen pályázati támogatásból egy közös családi kirándulást tervezünk Budapestre, ahol interaktív foglalkozásokkal tűzdelt tanulmányi sétát tennénk a Fővárosi Állat és Növénykertben, koszorúzással, szavalással és népdalénekléssel összekötött látogatást tennénk a Hősök terén, valamint megtekintenénk egy előadást a Fővárosi Nagycirkuszban.

Körzet 34

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Baja Gránátos u. 11.

Szavazatok száma

5533
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!