Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Szivárvány Bábszínházi Alapítvány

Újra játsszunk bábszínházat!

Az interaktív bábelőadások jótékony hatással bírnak a fiatalok beszédhez és mozgáshoz kötődő készségeire. A program jellegének köszönhetően a szülőket is bevonhatjuk gyermekeik fejlesztésének folyamatába. Nyáron bábos alkotótábort szervezünk, melynek játéktárát mezítlábas ösvénnyel bővítenénk, amit a pályázati támogatásból valósítanánk meg. Szavazzon ránk, hogy rendszeres és ingyenes bábszínházi műsorral szórakoztathassuk a gyermekeket, valamint családi-bábos programokat szervezhessünk.

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

9611
Halasi Bringabarát Klub

Kiskunhalas Két Keréken

Kérjük, szavazzon ránk, mert az egészséges életmódot népszerűsítjük, a politikamentes, példamutató klubéletet terjesztjük, városunkat, Kiskunhalast támogatjuk, annak jövője érdekében dolgozunk. Szervezetünk és támogatóink a következő generációkra is gondolnak. Az Európai Mobilitási Héten tervezzük elsősorban kerékpáros programok, vetélkedők, kirándulások, ügyességi játékok, diákok közötti megmérettetések és egészséges közlekedést segítő programokat szervezését.

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

11973
Holdruta - Kunfehértói Fiatalok Egyesülete

Holdruta Gyermekhét és Virágos játszótér

A Holdruta Gyermekhét 20 éves fennállása óta töretlen népszerűségnek örvend, megmozgatja a község apraja-nagyját, közösségteremtő és -fejlesztő hatása kiemelkedő a település életében. A táborunk keretében a gyermekek olyan helyekre juthatnak el, amelyekre egyébként nincs lehetőségük, közösségi élményeket szerezhetnek. Kézműves foglalkozásainkkal fejlesztjük a motoros és egyéb képességeiket, a sportos foglalkozásaink és előadásaink az egészséges életmódra nevelést segítik.

Körzet 32

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Kiskunhalas Fejérföld u. 24.

Szavazatok száma

7225
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!