Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Dunakanyar Forte Asztali Labdarúgó Klub

Gombfoci - nagyapáink játéka, nem csak unokáknak

Szereti a focit? Újraélné a régi meccseket, vagy csak lejátszaná a hétvégi bajnokit? Esetleg szeretne Ön is versenybe szállni a világbajnoki címért? Ha a válasz igen, de nincs kivel játszania, akkor a mi válaszunk a gombfoci. Segítsen, hogy egy új játékkal, új közösséggel színesíthessük Vác életét. Lehet kisiskolás, szülő vagy nagyszülő. Mindegy hogy segédmunkás, cégvezető vagy épp nyugdíjas. Mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás, jár a játék. Érjük el együtt!

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

1947
Rotary Club Vác Közhasznú Egyesület

Rotary Piknik Park

Vácon egy hiányzó szabadidős teret nyerhetünk, mely korlátozás nélkül alkalmas bárki számára családos, baráti együttlétekre. A váci Duna-part jelenleg elhanyagolt részét, a Gombás patak torkolatától északra eső részét fejlesztenénk. Együtt rendezhetünk el egy olyan területet, mely kiváló természeti adottságokkal rendelkezik, jelenleg pedig gazdátlan, elhanyagolt. Olyan közösségi teret hozunk létre, mely nem csak a családoknak, de a fiataloknak, a kerékpáros turistáknak is teret biztosít.

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

4094
Bagolybükk Környezet- és Természetvédő Egyesület

Paradicsom a magasban - Legyen menő a városi kertészkedés!

Sok gyerek azt hiszi, hogy a paradicsom fán terem. Ez nem csoda, hiszen egy lakótelepi gyereknek esélye sincs kertben tenni-venni, megismerni a növényeket. Egy olyan biokert az álmunk, amely megtanítaná a gyerekeket az étel - és az élet tiszteletére. Ezért a váci Petőfi Iskolában magas ágyásokat alakítunk ki, amelyekben a gyerekek saját kertészkedésük során tapasztalhatják meg, milyen sokat kell tenni azért, hogy a magból egy termő növény fejlődjön, és milyen remek ízű a saját paradicsom!

Körzet 28

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Vác Deres u. 2.

Szavazatok száma

8439
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!