Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Optikai Csalódások Kultúrális és Táncegyesület

I. Homokfesztivál - Mobil színpadot Homokbödögére

Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy megállt. Kérjük, hogy a kezében levő zsetonnal támogassa a homokbödögei Optikai Csalódások Kultúrális és Táncegyesület programját. Önnek csak egy mozdulat, ami nekünk egy mobil színpadot jelenthet, hogy Homokbödögén megrendezhessük az I. Homokfesztivált. Lehet azt érzi, ez a zseton csak egy csepp a tengerben. Enélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger! Támogatásával bebizonyíthatjuk, hogy csodák csak azokkal történnek, akik hisznek bennük!

Körzet 22

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Ajka Fő út 66., Pápa Celli út 92.

Szavazatok száma

4893
Nagygyimót Óvodáért Alapítvány

"Ép testben, ép lélek"

A gyermek érdeke mindenek felett áll. Célunk a gyermekek testi és lelki egészségének védelme, egészséges életvitel igényének kialakítása. Támogatásukkal szeretnénk bővíteni az udvari játékokat, elindítanánk kézilabda foglalkozást nagycsoportosoknak, valamint elméleti felvilágosító, tanácsadó és tájékoztató jellegű programokat szerveznénk a szülőknek. A szülőkkel való kapcsolatra építve pedig olyan szemlélet megalapozása a célunk, amelyben az egészség, mint érték jelenik meg.

Körzet 22

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Ajka Fő út 66., Pápa Celli út 92.

Szavazatok száma

14127
Vajda Péter Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány

Játszva fejlődni és fejleszteni!

A projekt első számú célcsoportja a Fenyveserdő Bölcsőde speciális - sajátos nevelési igényű - csoportjában gondozott gyermekek és családjuk. A projekt támogatása által elérhető fejlesztő módszerek (kompetenciaalapú fejlesztések) és eszközök megszerzésével számottevő eredmény érhető el a gyermekek fejlesztésében, amely megkönnyíti a gyermek, családja és közvetlen környezete mindennapjait. Az Önök szavazatait azért kérjük, hogy minél szélesebb körben tudjuk megismertetni projektünk célkitűzését.

Körzet 22

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Ajka Fő út 66., Pápa Celli út 92.

Szavazatok száma

9828
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!