Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Napsugár Gyermeknevelési és Ismeretterjesztő Alapítvány

Tapasztalj, érezz, tanulj SZABADon!

Az alapítvány a gyermekek egészségének, testi-lelki-szellemi fejlődésének szolgálatára alakult. ÉREZD A KÖRNYEZETET! - tapasztalj, érzékelj, emlékezz, tanulj! Az érzékszervek által szerzett ismeretek élményalapúvá válnak, mélyen beépülnek a tudatba — ezt szeretnénk kínálni a kis közösségnek. Célunk eléréséhez egy barátságos, természetközeli, sokszínű udvar kialakítása szükséges, ami segítené szemléletmódunk kifejezését, programunk, intézményünk népszerűsítését. Célunk, az állandó nyitva tartás.

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

8758
Együtt Gutorföldéért Hagyományőrző és Kulturális Egyesület

Közösségi kertépítés a falu szívében

A pályázatunk célja, hogy Tündérkertet hozzunk létre a falu szívében. A kertben gyümölcsfélék, szőlő, kerti bútorok, valamint egy fa esőbeálló kapna helyet. A falu lakosai olyan közösségi teret kapnának, mely egyszerre szolgálná a pihenést, a hagyományok ápolását valamint egészséges élelmiszert is biztosítana a gyermekek, idősek számára. A pályázat nagyban segítené törekvéseinket, hogy környezetünket szebbé, hasznosabbá tegyük. Kérjük támogassa terveink!

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

3291
Forrás, a Pszichés Problémákkal Küzdőket Támogató Egyesület

SPORT - Segítség Pszichiátriai Osztály Rehabilitációs Terápiájához

Az egyesület a Zala Megyei Szent Rafael Kórház pózvai telephelyén szeretné felújítani a sportpályát. Az egészség helyreállításában, fenntartásában szerepe van a fizikai aktivitásnak, a sportnak, a közösségben megélt játékos, kreatív, aktív kikapcsolódásnak is. A megfelelő feltételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a betegek tenni tudjanak testi-lelki egészségük helyreállításáért. Pszichiátriai betegséggel küzdő embertársaink elfogadása, mind teljesebb gyógyulásuk, felépülésük közös felelősségünk!

Körzet 21

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Zalaegerszeg Sport u. 1.

Szavazatok száma

4905
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!