Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Teret a Tehetségnek Alapítvány

Családi sportnap Bátorterenyén

Programunkkal a családok tudatos egészségkultúrájának fejlesztését célozzuk meg. Mivel intézményünk több település lakóit is megszólítja, a rendzvény nekik is szól. A sportnappal nemcsak egy rendezvény valósulna meg, hanem lehetőségünk lenne az iskola öltözőjének és sporteszköz parkjának felújítására is. A sportnapon a családok még jobban megismerhetnék egymást. Szülők, tanulók közös mozgása sok élményt és tartalmas időtöltés jelent, s hozzájárul az egészségük megőrzéséhez.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

5383
"Sakkozzuk ki!" Akciócsoport

Színek lépten-nyomon

A „Sakkozzuk ki!” Akciócsoport a salgótarjáni Március 15. és a Kissomlyó utat összekötő „Bolyai-lépcsősor” megújítását, színesítését tervezi. Programunk keretében a Bolyai János Gimnázium több mint 50 éves múltja előtt tisztelegve, a jelenleg és valaha itt tanuló diákok, egykori és mostani tanárok, valamint a helyi lakosság önkéntes összefogásával egy maradandó művészeti értéket kíván létrehozni a kultúra és tudomány jegyében.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

4870
Salgótarjáni Nyitnikék Egyesület

Tegyünk együtt az egészségünkért!

Gyermekeinkben van a jövő nemzedéke. Pályázatunkkal a gyerekek, a családok, a zagyvapálfalvai lakókörzetünkben élők figyelmét - a helyi civil szervezetekkel, közösségekkel együttműködve - szeretnénk felhívni az egészségtudatos életmódra, kiemelve a mozgás fontosságát, valamint közvetlen környezetünk megóvását. Programunk során az itt élő közösség tagjainak lehetőségük lesz részt venni gyalogtúrán és különböző sportfoglalkozáson, fogápolási és egéséges táplálkozásról szóló bemutatón is.

Körzet 14

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Salgótarján Rákóczi út 143.

Szavazatok száma

8507
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!