Az oldalon cookie-kat használunk a weboldal teljesítményének növelése érdekében. Az oldal további használata a cookie-k használatára vonatkozó beleegyezését jelenti.

Böngészés a helyi projektek között

Keresés

Vagy

Vagy

Projektek

Rendezés alapja:
Lamenda Alapítvány

Családbarátság - Mikulás buli, ahol együtt a család

A Játékváros Családi Bölcsőde egy városi Mikulás-bulit szervez 2018. december 8-án, amelyre várjuk a gyermekeket. A Mikulás kisvonattal érkezik majd, melyre adott helyeken lehet felszállni. A rendezvényen lesz mesejáték, zenés interaktív előadás, karácsonyi dísz készítés, lufihajtogatás, arcfestés, egyéb kézműves foglalkozások, rajzverseny eredményhirdetése. Szülők-gyermekek-nagyszülők részére hasznos program, mellyel egyben erősítjük a generációk közötti együttműködést.

Körzet 13

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Balassagyarmat Mikszáth Kálmán u. 56.

Szavazatok száma

2709
Cseperedő Óvodáért Alapítvány

Mezítlábas park

Az Önök támogatásának segítségével egy mezítlábas parkot szeretnénk létrehozni a Cseperedő tagóvoda területén. Ez egy olyan, különböző járófelületekből kialakított útvonal, melyen a gyermekek játékosan tapasztalhatják meg a mezítlábaskodás örömét. A túra az ösvényen erősíti az érfalakat és az izomzatot, csökkenti a lúdtalp kialakulásának kockázatát, rendszeres használatával javulhatnak a krónikus betegségek. Javítja az egyensúlyérzéket, valamint a gerincproblémák kialakulását is megelőzheti.

Körzet 13

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Balassagyarmat Mikszáth Kálmán u. 56.

Szavazatok száma

7458
Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő, Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Közhasznú Egyesület

Tegyünk együtt egymásért! - Felelős állattartásról gyermekeknek

Egyesületünk még több gyermeknek szeretné megmutatni, milyen módon lehetnek ők is felelős állattartók. Szeretnénk a fiatal korosztályt érzékenyíteni, és megismertetni velük a mentőkutyák munkáját. Képzett szakembereinkkel segíteni szeretnénk az otthon, lakásban, kertben tartott kutyák tanításában. Óvodákban, iskolákban, rendezvényeken ismeretterjesztő oktatást és bemutatókat szeretnénk tartani, emellett terápiás jelleggel, érzékenyítésként, fontos része munkánknak a rászorulók megsegítése.

Körzet 13

Erre a projektre a következő Tesco áruházakban szavazhat: Balassagyarmat Mikszáth Kálmán u. 56.

Szavazatok száma

10723
Kapcsolat – Pályázók számára

Pályázással kapcsolatos információk:
Veres-Papp Hajnalka
kozossegipalyazat@tesco.hu
+36 (1) 700 – 0020

Kapcsolat – A sajtó képviselői számára

Sajtókapcsolatok:
sajto@tesco.hu

Kövessen minket!