Szeretnénk megismerni! Mutassa meg szaktudását és tapasztalatait az űrlap kitöltésével! Találjuk meg együtt az Önhöz illeszkedő állást!

 

Ahhoz, hogy a nyitott pozíciókat meg tudja pályázni Regisztráció szükséges, amit itt az oldalon a Regisztráció menüpont alatt tehet meg. A létrehozott profil később folyamatosan frissíthető a megszerzett új képzésekkel, tudással.

 

Amikor olyan pozíciót lát az oldalon, ami felkelti az érdeklődését, a korábban létrehozott profillal egy gombnyomással be tudja adni a pályázatát. Miután a pályázatok beérkeztek megvizsgáljuk, hogy tartalmazza-e azokat, amit adott pozíció kapcsán keresünk.

 

A kiválasztási folyamat következő szakasza, egy telefonos interjú. A sikeres telefon-interjú után meg fogjuk hívni egy személyes interjús beszélgetésre oda – abba az Áruházba vagy Irodába és ahhoz a vezetőhöz - ahova a pályázatát benyújtotta.

 

Egyes esetekben, függően attól, hogy milyen pozícióra történt a pályázat a kiválasztási folyamat részét képezhetik különböző online és/vagy gyakorlati tesztek, így pl. angol nyelvi teszt, numerikus vagy verbális képességteszt, autóvezetési felmérés (pl. Kiszállítás munkatárs pozíció esetén). E mellett esetleg egy második személyes interjú.

 

Ha sikeres a pályázat az elfogadott állásajánlat után az első időszakban egy részletes beillesztési programon vesznek részt az új kollégák, ahol megismerhetik a céget és a különböző területeket.

Szeretne naprakész lenni állásajánlatainkból?