Szeretnénk megismerni! Mutassa meg szaktudását és tapasztalatait az űrlap kitöltésével! Találjuk meg együtt az Önhöz illeszkedő állást!

 

Adatkezelési nyilatkozat

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbiakat!

 

Jelen adatvédelmi tájékoztató elfogadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (H-2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cégjegyzékszám: 13-10-040628, adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 00707-0004, a továbbiakban: Adatkezelő, vagy Tesco) személyes adataimat kezelje. Az adatkezelés célja egyrészt, hogy a jelentkező számára megfelelő állások kerülhessenek kiajánlásra, másrészt, hogy az adott pozíció betöltésére a TESCO a leginkább megfelelő személyt megtalálja. A felvett személyes adatokat a TESCO 1 év folyamatos inaktív (bejelentkezés nélküli) állapot után automatikusan törli.

 

Az Adatkezelő kijelenti, hogy a személyes adatokat kizárólag a fent írt célból használja, a mindenkor hatályos adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően.

 

Fontos tudnivalók

 

A jelentkező (a továbbiakban: „érintett”) az adatait önkéntesen szolgáltatja, egyben kijelenti, hogy az így átadott adatok megfelelnek a valóságnak, valamint kötelezettséget vállal arra, hogy bármely, az adatokban történt változás esetén azt haladéktalanul bejelenti a Tesco, mint Adatkezelő részére,
vagy az adatokat maga frissíti.

 

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését és törlését, emellett megilleti őt a tiltakozási jog,
valamint a bírósági jogérvényesítés joga. (Személyes adatai helyesbítését és törlését maga az érintett is elvégezheti.)

 

A fenti adatvédelmi tájékoztatót megismertem, és az abban írtakat magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el.

 

Hozzájárulás:

 

Hiba
Szeretne naprakész lenni állásajánlatainkból?