Állások a környékemen

Érdekel a kereskedelem és mindig a vásárlók érdekét tartod szem előtt

Felsőfokú végzettséggel rendelkezel

Jól beszélsz angolul

Rugalmas vagy és nyitott az új ötletekre

Proaktívan keresed az új lehetőségeket

Jó kommunikációs és szervezőkészséggel bírsz

Programunk során részletesen megismerheted a Tesco működését

Kiválaszthatod, hogy melyik terület érdekel leginkább - üzleteink, logisztikai központjaink vagy a központi iroda különböző területei

Jól szervezett programunkban nagy hangsúlyt fektetünk személyes fejlődésedre

Képzésed során folyamatos segítséget nyújtunk, így sosem fogod egyedül érezni magad

Programunk segítségével egy nagyszerű karrierbe vághatsz bele, dinamikus, közép-európai környezetnben

Beszerzési menedzser „Frissdiplomásként mindenképp szerettem volna egy multinacionális cégnél dolgozni, hogy a megszerzett látókört a legszínesebben tudjam kamatoztatni. A sikeres kiválasztás után a beszerzési osztályra kerültem, ahol 8 hónapig junior beszerzőként megismerkedtem a kereskedelem alapjaival. A szorgalmas és alázatos munkának köszönhetően beszerzési menedzseri pozícióba léptem elő és jelenleg több termékkategóriát is magam menedzselek. A Tescónál valóban nagyban lehet gondolkodni, hiszen a Közép-Európai struktúrának hála nagy dolgokat tudunk elérni, hogy napról napra többet tegyünk a vásárlókért.”
Frissdiplomás gyakornok - debreceni áruház „Egyetem után azt tartottam a legfontosabb dolognak, hogy egy multinacionális vállalatnál tudjak elhelyezkedni, ahol tengernyi tapasztalattal vértezhetem fel magam. A Tesco frissdiplomás gyakornoki program egy kiváló lehetőség arra, hogy betekintést nyerjek Magyarország és Európa egyik legsikeresebb vállalatának az életébe. Amire számíthatsz: rengeteg vezetőtől szerzett elméleti és gyakorlati tudás, fejlődésedet támogató tréningek, a Tesco minden egyes egységének megismerése, nemzetközi vezetőkkel való találkozások és konferenciák és számtalan élmény a Tesco és az áruházad kötelékein belül. Ha szeretnéd magadnak megadni a legjobb lehetőséget, jelentkezz a Frissdiplomás gya- kornoki programra!”
Dotcom pénzügyi elemzési menedzser „Mintha csak tegnap lett volna, hogy az első napomat töltöttem a Tescónál a Frissdiplomás program keretében, és azóta rengeteg barátot és élményt szereztem. Első pozíciómban, mint Közép- Európai egyéb üzletágak pénzügyi elemzője, egyből nemzetközi környezetben kamatoztathattam az iskolapadban megszerzett tudást. A szakmai feladatok és egy speciális tréning csomag is segítette a fejlődésemet, így 11 hónap elteltével már a magyar e-kereskedelmi üzletág pénzügyi menedzserének mondhattam magam. Személyes tapasztalatomból mondhatom, hogy a Tesco egy olyan vállalati kultúrát testesít meg, ahol támogatják az egyének karrierfejlődését. Én olyanoknak ajánlom a programot, akik tudatosan a vezetői karrierúton szeretnének elindulni. Ha Te ilyen vagy, ne habozz és jelentkezz!”
Jó helyen vagy... téged keresünk!