Kiváló munkáltatónak lenni.

 

Vállalatként több ezer ember életére vagyunk hatással. Sokkal többek vagyunk, mint egy hely, ahová vásárolni járnak. A „színfalak” mögött rengeteg ember kemény és nagyszerű munkája áll. Munkatársaink egy csapatként dolgoznak, hogy napról napra többet nyújtsunk vásárlóinknak.

 

Munkatársaink minden nap vásárlóink kiszolgálásán és a termékek elosztásán fáradoznak. Ezért olyan fontos számunkra, hogy a lehető legteljesebb támogatást nyújtsuk munkájuk elvégzéséhez és egyéni szakmai fejlődésükhöz. Szeretnénk, ha minden munkatársunk büszke lenne saját sikereire, és érezné támogatásunkat, hogy mindig a vásárlókat helyezhessék az első helyre.

Szeretnénk, ha minden munkatársunk
büszke lenne saját sikereire,
és érezné támogatásunkat, 
hogy mindig a vásárlókat
helyezhessék az első helyre.

Szeretnénk, ha minden munkatársunk
büszke lenne saját sikereire,
és érezné támogatásunkat,
hogy mindig a vásárlókat
helyezhessék az első helyre.

Országszerte közel 20 000 alkalmazottat foglalkoztató munkaadóként lehetőséget kínálunk azoknak a jelentkezőknek, akik szeretnének új dolgokat tanulni és fejlődni. Munkatársainknak karrierfejlesztési lehetőségeket biztosítunk, emellett különféle fejlesztési programokkal, szemináriumokkal és workshopokkal is támogatjuk őket. Sokan kollégáink közül, akik az áruházban kezdenek dolgozni bolti eladóként, idővel egyre több felelősséget vállalnak, és nagy csapatokat irányítanak, ami nagyszerű lehetőséget jelent készségeik gyakorlati alkalmazására.

 

Emellett a munkavállalók következő generációjának képzéséhez is hozzájárulunk, és segítséget nyújtunk a fiataloknak a sikeres karrier elindításához szükséges készségek és tapasztalatok megszerzésében. A frissen végzett diákok számára minden évben elindítjuk a frissdiplomás programunkat, amely révén gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek. Ezenkívül tagja vagyunk az Alliance for YOUth kezdeményezésnek, hogy közelebbről is megismertethessük a fiatalokat a kiskereskedelemmel. Ellátogathatnak hozzánk, vagy részt vehetnek a tapasztalt vezetőink által tartott workshopokon, valamint előadásokon.

 

Üzleteinkben, elosztó központjainkban és irodáinkban rugalmas munkalehetőségeket biztosítunk, munkatársaink különböző életviteléhez- és ritmusához igazítva. Ilyen lehetőség például a teljes és a részmunkaidős szerződés, valamint a rugalmas munkaidő.  Kapuink mindenki előtt nyitva állnak, és büszkék vagyunk munkatársaink sokszínűségére.

 

Kiskereskedelmi láncként a vásárlók kiszolgálásán dolgozunk, de emellett igyekszünk a „jó szomszéd” szerepét is betölteni, akire mindig lehet számítani. Nagy nemzetközi lefedettséggel rendelkező vállalat vagyunk, ennek ellenére tisztában vagyunk azzal, hogy a legapróbb segítség is számít. Legyen szó a termékek minőségéről és széles választékáról, a helyi szállítók különleges termékeiről, a munkahelyteremtésről, vagy arról, hogyan segítsük vásárlóinkat és alkalmazottainkat az egészséges életmód kialakításában, a célunk, hogy napról napra többet nyújtsunk vásárlóinknak. Igyekszünk jobbá tenni minden apró részletet, ami a vásárlóink és munkatársaink számára fontos. Mindezt vállalati értékeink mentén igyekszünk megvalósítani:

  • Mindenkinél többet teszünk a vásárlókért
  • Úgy bánunk mindenkivel, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak
  • Hisszük, hogy egy kis figyelmesség csodákra képes

Ha többre vágyik egy egyszerű munkahelynél, ha olyan kihívásokat keres, amelyekre egy izgalmas karrier építhető, akkor keresse fel az alábbi oldalt, ahol a vállalatunk által kínált lehetőségekről olvashat: http://www.tesco.hu/karrier/allasajanlatok

Szeretne naprakész lenni állásajánlatainkból?